Organizatori 1 OD 5 MILIONA iz Bora pozvali sugrađane na bojkot izbora

369 0
1 od 5 miliona Irena Živković

BOR, (IST Media) Organizatori protesta 1 od 5 miliona iz Bora, pozvali su danas građane na bojkot izbora, navodeći da je odluka o izlasku na izbore doneta od strane par studenata iz te organizacije.

Nakon odluke par studenata iz organizacije 1 od 5 miliona o njihovom izlasku na izbore 2020, određen broj građana Srbije, pa i Bora je ostao zbunjen, a tome su doprineli i mediji koji su ovu njihovu odluku pripisali i delu opozicije, izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na platou Doma kulture Irena Živković iz Saveza za Srbiju.

Ona je izrazila zadovoljstvo što su svi ljudi koji su učestvovali u tehničkoj organizaciji protesta odreagovali tako što je istog dana sa Fajsbuk stranice 1 od 5 miliona Bor objavljeno i saopštenje da se “ograđuju” od odluke par pojedinaca i da su nedvosmisleno za bojkot izbora 2020.
Ideja koja vodi proteste je veća od bilo koje organizacije i bilo kog pojedinca, rekla je Irena Živković.
Ona je podsetila da će se u subotu u Beogradu održati skup svih organizacija koje su zvanično proglasile bojkot. Nakon skupa će se ponovo otići i do RTS- a, kao simbola “neslobode medija”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X