Za gradonačelnika Bora IST Medija je organizator protesta žena iz Ziđin-a

667 0

foto: arhiva

BOR – Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, osim što je na današnjoj konferenciji za novinare prozvao IST Mediju kao tajkunski medij, danas je rekao i da smo organizovali protest žena zaposlenih u kompaniji Ziđin, kojima preti promena rešenja nakon koga će postati baštovanke uz smanjenu zaradu.

Ne može da se desi da se juče navodno dešava neki protest naših sugrađanki koje rade u jednoj kompaniji na teritoriji Bora i da to organizuju lokalni medij. Počinjem da sumnjam da određeni mediji i organizuju neke stvari na teritoriji grada Bora, rekao je Milikić.

Prvom čoveku Bora zasmetalo je to što smo o problemu žena iz Ziđin-a saznali iz naših izvora, a potom o tome obavestili i kolege novinare, što inače kolegijalno u Boru radimo dugi niz godina.

Iako smo od Milikića istog momenta zatražili informaciju ili reakciju o tom problemu, on je rekao da ne zna o čemu se radi, a danas je izrazio čuđenje što neki mediji o tome saznaju pre njega.

U današnjem obraćanju medijima, on je rekao da se sa ženama iz Ziđin-a nije sastao zbog korona virusa, ali da je, navodno, preko gradskih službi o tom problemu obavešteno nadležno ministarstvo.

Ako je Milikić ipak saznao i reagovao zbog problema zaposlenih u Ziđin-u, pretpostavljamo da je dužnost press službe bila da o tome obavesti medije, a mediji građane Bora, jer upravo od njih zaposleni u gradskoj upravi primaju platu.

Milikić nije naveo kom ministarstvu je poslat dopis, pa nismo mogli ni da proverimo tačnost iznetih informacija.

Izjavu gradonačelnika možete poslušati u nastavku.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X