Društvo

Za gradonačelnika Bora IST Medija je organizator protesta žena iz Ziđin-a

foto: arhiva

BOR – Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, osim što je na današnjoj konferenciji za novinare prozvao IST Mediju kao tajkunski medij, danas je rekao i da smo organizovali protest žena zaposlenih u kompaniji Ziđin, kojima preti promena rešenja nakon koga će postati baštovanke uz smanjenu zaradu.

Ne može da se desi da se juče navodno dešava neki protest naših sugrađanki koje rade u jednoj kompaniji na teritoriji Bora i da to organizuju lokalni medij. Počinjem da sumnjam da određeni mediji i organizuju neke stvari na teritoriji grada Bora, rekao je Milikić.

Prvom čoveku Bora zasmetalo je to što smo o problemu žena iz Ziđin-a saznali iz naših izvora, a potom o tome obavestili i kolege novinare, što inače kolegijalno u Boru radimo dugi niz godina.

Iako smo od Milikića istog momenta zatražili informaciju ili reakciju o tom problemu, on je rekao da ne zna o čemu se radi, a danas je izrazio čuđenje što neki mediji o tome saznaju pre njega.

U današnjem obraćanju medijima, on je rekao da se sa ženama iz Ziđin-a nije sastao zbog korona virusa, ali da je, navodno, preko gradskih službi o tom problemu obavešteno nadležno ministarstvo.

Ako je Milikić ipak saznao i reagovao zbog problema zaposlenih u Ziđin-u, pretpostavljamo da je dužnost press službe bila da o tome obavesti medije, a mediji građane Bora, jer upravo od njih zaposleni u gradskoj upravi primaju platu.

Milikić nije naveo kom ministarstvu je poslat dopis, pa nismo mogli ni da proverimo tačnost iznetih informacija.

Izjavu gradonačelnika možete poslušati u nastavku.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

U toku radovi na zameni toplotnih podstanica

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X