U slučaju Vodovod moraće da svedoče i IT forenzičari. Čija je prepiska fejk?

1484 0

Foto: Kroz Vodovod ovih dana “teče mutna voda”

BOR, (IST Media) Slučaj Vodovod i dalje zaokuplja pažnju javnosti, a kako bi se utvrdilo da li je zaista Bojana Petkovski iz Brestovca pretrpela seksualno uznemiravanje od strane poslovođe i SNS funkcionera Zorana Zdravkovića iz Zlota, ili je po sredi lažno prijavljivanje, pred sudom će, pored drugih dokaza, verovatno morati da daju svoje mišljenje i IT forenzičari.

Juče je, da podsetimo, sajt direktno.rs objavio mesindžer prepisku između Bojane i Zorana u kome se može naslutiti u kom pravcu je išao njihov odnos, ali je IST Media danas dobila istu prepisku, ali koja prikazuje izmenjene uloge prepiske i gde pošiljaoci tvrde da je prethodna prepiska izmontirana.

Jer, u jednoj prepisci je rečenica “bila sam kod doktora početak bronhitisa zoki”, dok je u drugoj, rečenica “bio sam kod doktora početak bronhitisa Bojana”

Kako bi se stvorila jasna slika o komunikaciji između njih dvoje, IT stručnjaci će svakako utvrditi nepobitno, što može baciti novo svetlo na ceo događaj o kome je javnost podeljena, mahom se stavljajući na stranu Bojane Petkovski.

Kako je IST Media juče izvestila u tekstu Slučaj Vodovod – borski Jutka ili lažna prijava? Bojana Petkovski je najavila krivičnu prijavu protiv Zdravkovića na čiju je stranu stalo 12 radnika službe u kome je radila Petkovski.

KOJA JE PREPISKA FEJK?

Prepiska koju je objavio sajt direktno.rs

 

Prepiska koju je dobila IST Media

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X