U slučaju Vodovod moraće da svedoče i IT forenzičari. Čija je prepiska fejk?

1874 0

Foto: Kroz Vodovod ovih dana „teče mutna voda“

BOR, (IST Media) Slučaj Vodovod i dalje zaokuplja pažnju javnosti, a kako bi se utvrdilo da li je zaista Bojana Petkovski iz Brestovca pretrpela seksualno uznemiravanje od strane poslovođe i SNS funkcionera Zorana Zdravkovića iz Zlota, ili je po sredi lažno prijavljivanje, pred sudom će, pored drugih dokaza, verovatno morati da daju svoje mišljenje i IT forenzičari.

Juče je, da podsetimo, sajt direktno.rs objavio mesindžer prepisku između Bojane i Zorana u kome se može naslutiti u kom pravcu je išao njihov odnos, ali je IST Media danas dobila istu prepisku, ali koja prikazuje izmenjene uloge prepiske i gde pošiljaoci tvrde da je prethodna prepiska izmontirana.

Jer, u jednoj prepisci je rečenica „bila sam kod doktora početak bronhitisa zoki“, dok je u drugoj, rečenica „bio sam kod doktora početak bronhitisa Bojana“

Kako bi se stvorila jasna slika o komunikaciji između njih dvoje, IT stručnjaci će svakako utvrditi nepobitno, što može baciti novo svetlo na ceo događaj o kome je javnost podeljena, mahom se stavljajući na stranu Bojane Petkovski.

Kako je IST Media juče izvestila u tekstu Slučaj Vodovod – borski Jutka ili lažna prijava? Bojana Petkovski je najavila krivičnu prijavu protiv Zdravkovića na čiju je stranu stalo 12 radnika službe u kome je radila Petkovski.

KOJA JE PREPISKA FEJK?

Prepiska koju je objavio sajt direktno.rs

 

Prepiska koju je dobila IST Media

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X