Slučaj Vodovod – borski Jutka ili lažna prijava?

2509 0
Vodovod Bor

Foto: Šta se zaista događalo iza vrata JKP Vodovod, saznaće se na sudu

BOR, (IST Media) Prijava policiji, koju je protiv poslovođe JKP „Vodovod“ u Boru Zorana Zdravkovića podnela tamošnja radnica Bojana Petkovski iz Brestovca, zbog, kako tvrdi, zlostavljanja na radu i seksualnog uznemiravanja, izazvala je velike reakcije na društvenim mrežama, a osumnjičeni, inače funkcioner SNS iz Zlota, u komentarima je već nazvan borski Jutka.

Bojana je navela da duže vreme trpi mobing na poslu, pa je pokušala i da izvrši samoubistvo, prethodno ostavivši oproštajno pismo.

U međuvremenu, sajt Direktno je objavio širi tekst o ovom slučaju, u kome su prikazani print skrinovi sms prepiske između Zdravkovića i Petkovske, kao i razgovor sa Bojaninom ćerkom Andrijanom, koja za Direktno objašnjava da nije bila kod kuće kada je njena majka pokušala da se ubije.

Bila je sama, zvali su je celo jutro da joj kažu da je Zdravković čeka sa otkazom. Ona se od tih poziva izgubila, popila je tridesetak tableta i pokušala da preseče vene. Mene su pozvali i javili mi, kako mi je bilo u tom trenutku. Zvala sam dedu i rekla mu da brzo ode da vidi šta se dešava, rekla je Andrijana.

Ona kaže da će protiv Zdravkovića podneti tužbu nakon što se Bojana oporavi i izađe iz bolnice.

Prvo ćemo otići u policiju, da da pravu izjavu. Jer je njoj uzeta izjava tog dana kada je digla ruku na sebe, ali je bila pod dejstvom lekova. Ali, isteraćemo ovo do kraja. On je član SNS i pokušava na sve načine da je uništi, jer nije ćutala. Ti njegovi naprednjaci sad pričaju za mamu da je samohrana majka, da mu se sama nudila. To su takve laži i bljuvotine. Ja sam njena ćerka, znam istinu i idem na sve strane da spasim majku.

Kako smo saznali u borskoj policiji, ona tek treba da bude saslušana, jer se oporavlja na odeljenju psihijatrije.

U međuvremenu, u JKP Vodovod nam je rečeno da je Zdravković zbog srčanih problema danas primljen na Interno odeljenje Opšte bolnice u Boru.

Budući da je Zdravković kao SNS kadar predsednik Mesne zajednice u selu Zlot, danas smo pokušali da kontaktiramo poverenika SNS u Boru Blagoja Spaskovskog i dobijemo reakciju, ali nam se nije odazvao na pozive.

Predsednica sindikata Vodovoda Danijela Radosavljević, rekla je za IST Media da su se u tom preduzeću radnici danas pismeno izjašnjavali o navodima Petkovske, i da je njih 12 stalo na stranu Zdravkovića, i ocenila da je reč o lažnoj prijavi.

Inače, Zdravkovićeva žena je takođe zaposlena u ovom preduzeću.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X