U Kosovskoj Mitrovici ubijen Oliver Ivanović

1647 0

SRBIJA (Foto: wikipedia) Na lidera Gradjanske inicijative Srbija, demokratija, pravda Oliver Ivanović pucano je jutros iz vatrenog oružja jutros ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice, nakon čega je ubrzo podlegao povredama.

On je u teškom stanju prebačen na Odeljenje reanimacije u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, ali je ubrzo preminuo, rekao je za Blic njegov advokat.

Funkcionerka GI Srbija, demokratija, pravda Ksenije Božović rekla je da je policija ispred prostorija stranke našla tri čaure metaka, preneo je Radio Slobodna Evropa.

Severni deo Kosovske Mitrovice blokirale su jake snage Kosovske policije koje tragaju za osobom koja je pucala na lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Po navodima svedoka, Ivanovića je ispred zgrade u kojoj su stranačke prostorije ugledala prolaznica posle čega je ubrzo stigla Hitna pomoć.

(Beta)

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Hapšenja u Zaječaru

Piše - 18. September 2017. 0
ZAJEČAR (IST Media, Aleksander Ilić) Policija u Zaječaru, u dve odvojene akcije, pronašla je i zaplenila oko 320 kilograma rezanog…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X