PRVI NA LISTI SNS U BORU Radoje Pantović. Evo ko je još na listi SNS-SPS-JS

3843 0

Profesor Tehničkog  fakulteta u Boru, prodekan za materijelno-finansijsko poslovanje, dr Radoje Pantović, prvi je na listi Srpske napredne stranke za odbornike u Skupštini opštine Bor, na izborima koji će biti održani 4. marta ove godine, potvrđeno je za IST Media u vrhu stranke.

Profesor Pantović dobio najviše poverenja SNS

SNS će, inače, na predstojećim izborima u Boru učestvovati u koaliciji sa SPS-om i Jedinstvenom Srbijom.

Druga na listi je Irena Bogdanović, glavna sestra u borskoj bolnici, a sledi Nebojša Videnović, diplomirani inženjer mašinstva, aktuelni direktor Rudnika bakra ”Bor” i nekadašnji predsednik opštine.

Četvrti na listi SNS-SPS je socijalista Dragan Žikić, peta Jelena Marinković Stoilković, master inženjer metalurgije, a slede aktuelni predsednik opštine Aleksandar Milikić, inženjer informatike.

Sledi trenutni predsednik Skupštine opštine Bor, Vidoje Adamović, inženjer rudarstva, pa Tatjana Živković. Tu su i inženjer elektrotehnike Zlatan Milanović i Dobrica Đurić, diplomirani ekonomista.

Prema našim saznanjima, na listi je i Vladan Novović, direktor Regionalne televizije Bor.

Luka Petrović

Član predsedništva SNS i potpredsednik naprednjaka, Luka Petrović, kaže za IST Media da nije čudno što na listi SNS-SPS-JS neće biti ime generalnog direktora RTB-a Bor Blagoja Spaskovskog, koji je, kako je rekao, sam izrazio želju da zbog važnog trenutka za RTB bude pošteđen odborničkih obaveza.

„Spaskovski je izrazio želju da ne bude na izbornoj listi SNS-SPS-JS, i da se posveti RTB-u u ključnom momentu za to preduzeće, u trenutku kada se traži strateški partner. Razumeli smo njegovu želju jer je RTB strateški vrlo važan za državu“, rekao je Petrović.

On objašnjava da će Spaskovski imati punu podršku sranke i važnu ulogu u izbornoj kampanji koja sledi.

IST Media će uskoro objaviti kompletnu izbornu listu koalicije SNS-SPS-JS.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. APSURD U BORU?

    B. Spaskovskog, čelnika RTB Bor, koji je vedrio, oblačio i zamagljivao Borom i RTB Bor-om, nema na listi SNS-SPS-JS na narednim opštinskim izborima, jer se usredsredio na douništavanju RTB Bor. Da on dobrovoljno odustane da vodi borsku politiku, to nije njemu svojstveno. On je leteo od trenutno gubitničkog jata do vodećeg-pobedničkog jata preletača, krenuo od SKJ, SPS, Socialdemokratije, G17+, na veliko sarađivao sa Tadićem i DS, na kraju SNS, a gde će sada? On je u vrhu menadžmenta RTB Bor od 1992. do 2000. godine, a 2008. doveo ga Dinkić na čelo RTB Bor, gde je vedrio, oblačio, mutio i zamućivao i dan danas. Od 2008. godine je najbliži svakoj vlasti koja je vladala Srbijom bez prestanka, a zato je radio sve što je znao, šta su mu rekli i šta se setio. Već ga sustiže umor u svim tim (ne)delima i tu mu se približava kraj. Toliko je sebe utrošio na kreiranju bajkovitih (ne)uspeha i Bora i RTB Bor, da je vreme da malo i odleži!

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X