BorDruštvo

Regulisanje saobraćaja u Boru: USKORO VIDEO-NADZOR i služba “PAUK”

kamera video nadzor

 

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, najavio je na prethodnoj sednici Skupštine grada uvođenje video-nadzora na najbitnijim raskrsnicama, u zonama škola, obdaništa i javnih ustanova na teritoriji Grada Bora.

Rekao je da uskoro počinje sa radom i služba “pauk“, kao i sistem za praćenje i naplatu parkiranja. Planira se ugradnja kamera za merenje brzine, a podnet je i zahtev za povećanje broja komunalnih policajaca.

Nećemo dozvoliti nepropisno parkiranje na ulici koje ugrožava bezbedno kretanje pešaka. Vozači koji ne budu poštovali propise biće kažnjeni, upozorio je Milikić.

On je najavio i izgradnju spratnih parking-garaža na lokacijama gde za to ima mogućnosti, kao i pojačanu rasvetu na svim pešačkim prelazima, određivanje pešačkih zona i zona škola, mesta za postavljanje usporivača saobraćaja, parking-prostora i lokacija autobuskih i taksi stajališta.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U toku su radovi na uređenju Bora. Na red došao parking u ulici Jovana Dučića

Miloš Marković

Učenici generacije u Boru. Ponos grada na bilbordima

Miloš Marković

Istraživali smo da li će staro BORSKO JALOVIŠTE U CENTRU GRADA biti NOVI RUDNIK

Saša Trifunović

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X