Prošla grejna sezona još aktuelna. Stambeno preduzeće izdaje menice na 165 miliona

75 0
toplana

BOR, (IST Media) Za sutra (petak) zakazana je 56. sednica gradske vlade na kojoj će većnici doneti rešenje o davanju garancije JKP za stambene usluge „Bor“   preduzeću „Toplana“u visini od 165 miliona dinara za nabavku energenata za grejnu sezonu 2019/2020.

JKP za stambene usluge donelo je odluku o obezbeđenju grancije Toplani na osnovu zahteva tog preduzeća za plaćanje isporuke ugljeva, i to izdavanjem četiri menice popunjenih iznosom i sa datumom dospeća na naplatu u januaru, februaru, martu i aprilu 2021. godine.

JKP Toplana Bor zadužila se u septembru prošle godine 155 miliona dinara kako bi se pokrio deo troškova nastalih grejne sezone 2018/2019. Garant kredita i tada je bilo JKP za stambene usluge Bor.

Na sutrašnjoj sednici biće doneta i odluka o pokretanju postupka poveravanja obavljanja gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Bora

Ova odluka donosi se kako bi se pokrenuo postupak poveravanja gradskog i prigradskog prevoza putnika putem javno-privatnog partnerstva, prevoza putnika i đačkog prevoza na gradskim i prigradskim linijama na području Bora.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X