Društvo

Prošla grejna sezona još aktuelna. Stambeno preduzeće izdaje menice na 165 miliona

toplana bor

BOR, (IST Media) Za sutra (petak) zakazana je 56. sednica gradske vlade na kojoj će većnici doneti rešenje o davanju garancije JKP za stambene usluge „Bor“   preduzeću “Toplana”u visini od 165 miliona dinara za nabavku energenata za grejnu sezonu 2019/2020.

JKP za stambene usluge donelo je odluku o obezbeđenju grancije Toplani na osnovu zahteva tog preduzeća za plaćanje isporuke ugljeva, i to izdavanjem četiri menice popunjenih iznosom i sa datumom dospeća na naplatu u januaru, februaru, martu i aprilu 2021. godine.

JKP Toplana Bor zadužila se u septembru prošle godine 155 miliona dinara kako bi se pokrio deo troškova nastalih grejne sezone 2018/2019. Garant kredita i tada je bilo JKP za stambene usluge Bor.

Na sutrašnjoj sednici biće doneta i odluka o pokretanju postupka poveravanja obavljanja gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Bora

Ova odluka donosi se kako bi se pokrenuo postupak poveravanja gradskog i prigradskog prevoza putnika putem javno-privatnog partnerstva, prevoza putnika i đačkog prevoza na gradskim i prigradskim linijama na području Bora.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X