PREDUZETNICI pozvani da se prijave za RADIONICE i unaprede poslovanje

114 0

BOR, (IST Media) Tehnički fakultet u Boru uputio je poziv preduzetnicima da se prijave za učešće na četvorodnevnim  radionicama, tokom kojih će se upoznati sa informaciono-komunikacionim alatima čija im primena može značajno unaprediti poslovanje i upravljanje preduzećem.

Reč je o realizaciji radionica kroz projekat “Budite vlasnik uspešnog preduzeća – B.O.S.S. (Be Owner of Successful SME)”, koji preko programa EU PRO (Evropski Progres) finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije.

Održavanje radionica je planirano u tri ciklusa, i prve su realizovane u februaru ove godine. Preostale dve planirane za mart i april odložene su zbog vanrednog stanja i mera bezbednosti usled epidemije virusa Covid19, i nastavak je planiran za septembar. Da bi se obezbedilo mesto, zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona: 065/88 99 199 ili 060/44 51 590, kao i putem e-mail adresa [email protected] ili [email protected].

Interaktivne radionice se sastoje iz četiri modula: marketing, finansije, komunikacije i operativni menadžment a nastavnici odseka za Inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru pomažu polaznicima da savladaju informaciono-komunikacione tehnologije i primene ih u svojim svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Implementacijom savremenih alata, preduzetnici se mogu bolje pozicionirati na tržištu, privući klijente i optimizovati svoje poslovanje čime mogu izbeći eventualne probleme i izazove koje nosi savremeno poslovno okruženje, objasnili su organizatori.

Radionice se realizuju u prostorijama Tehničkog fakulteta u Boru, i svaki polaznik ima na raspolaganju računar, na kome, uz asistenciju predavača, može i u praksi savladati primenu alata.

Po završetku obuke, polaznici će dobiti odgovarajuće sertifikate koji će im koristiti tokom karijere.

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X