BOR i danas BEZ NOVOZARAŽENIH

104 2
Grad Bor

BOR, (IST Media ) U Boru već četvrti dan nema novih slučajeva virusa, a od poslednjih informacija oporavljeno je još devet osoba, čime se broj ukupno izlečenih od početka pandemije popeo na 155, podaci su Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar na današnji dan.

Na području grada trenutno je 6 osoba pozitivno na virus Kovid-19, saopštila je gradska uprava.

Do danas, ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 166, od kojih je 155 osoba izlečeno, dok je pet osoba, nažalost, preminulo od posledica virusa.

Na teritoriji grada Bora, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi se 116 osoba.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 2 comments

  1. Osobe koje su u samoizolaciji, a njih je kako navodite 116, nisu testirane, tako da se sada nezna da li su zaražene. Svi priželjkujemo da nisu, ali praksa pokazuje da može biti, sa simptomima ili bez.

    Odgovori
    1. Uredniče, pravilnije je reći bez novoobolelih. Pokazalo se da zaražen bude bez tegoba (asimptomatski slućajevi) da se naknadno utvrdi da je imao virus. Međutim, ako neko nema simptome, a nosilac je virusa, takođe je potencijalni izvor novog zarađavanja. To je inače u ovou epidemiju, između ostalog, čini specifičnom u odnosu na epidemije gripa npr, mada covid 19 nije grip već virus iz druge grupe.

      Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X