Servisne informacije

Počeo sa radom GRADSKI SERVIS za prodaju i usluge. Iskoristite priliku i REGISTRUJTE SE BESPLATNO

voce i povrce

BOR, (IST Media) Nedavno je pokrenut online gradski trgovinski servis koji će služiti svim građanima Borskog okruga i pomoći i kupcima i prodavcima da se u vreme pandemije snabdeju/prodaju svoje proizvode.

Na linku gradskiservis.net, svaki prodavac će imati svoju stranicu i tako ostati vidljiv i posle vanrednog stanja, što bi pružalo mogućnost da plasira proizvode i van teritorije grada. Usluge mogu da ponude i svi koji se bave servisiranjem (zanatlije), kao što su sve vrste popravki, intervencija (ovo se odnosi i na servise i uslužne delatnosti koje imaju mogućnost kretanja i u vreme zabrane, što će koristiti građanima da srede hitne sitnije ili krupnije popravke).

Ukoliko ima zainteresovanih proizvodjača i prodavaca povrća, voća, živine, sitnije i krupnije stoke, domaćih jaja, sireva, kačkavalja, meda, pečuraka, vina rakije, itd, a koji i dalje otežano plasiraju svoje proizvode a voljni su da rade dostavu u vreme trajanja policijskog časa i izvan njega, ali i nakon završetka vanrednog stanja, potrebno je da se prijave na linku OVDE, čime će biti uvršteni u registar trgovaca, poručili su autori sajta.

Naglašava se da će servis biti BESPLATAN za sve vreme trajanja vanrednog stanja, ali i izvestan period nakon završetka, sve sa ciljem da plasman robe dosegne i mnogo veći potrošački krug od grada i okruga.

Jedan od ciljeva je i da se kupci snabdevaju i domaćom zdravom hranom i ostalim domaćim proizvodima.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za subotu (9. decembar)

Ist Media

Zbog proboja vrelovoda, pojedini delovi grada bez grejanja

Ist Media

Ziđin Majning uoči zimske sezone spreman za održavanje puteva koje koristi i lokalno stanovništvo

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X