Servisne informacije

Počeo sa radom GRADSKI SERVIS za prodaju i usluge. Iskoristite priliku i REGISTRUJTE SE BESPLATNO

voce i povrce

BOR, (IST Media) Nedavno je pokrenut online gradski trgovinski servis koji će služiti svim građanima Borskog okruga i pomoći i kupcima i prodavcima da se u vreme pandemije snabdeju/prodaju svoje proizvode.

Na linku gradskiservis.net, svaki prodavac će imati svoju stranicu i tako ostati vidljiv i posle vanrednog stanja, što bi pružalo mogućnost da plasira proizvode i van teritorije grada. Usluge mogu da ponude i svi koji se bave servisiranjem (zanatlije), kao što su sve vrste popravki, intervencija (ovo se odnosi i na servise i uslužne delatnosti koje imaju mogućnost kretanja i u vreme zabrane, što će koristiti građanima da srede hitne sitnije ili krupnije popravke).

Ukoliko ima zainteresovanih proizvodjača i prodavaca povrća, voća, živine, sitnije i krupnije stoke, domaćih jaja, sireva, kačkavalja, meda, pečuraka, vina rakije, itd, a koji i dalje otežano plasiraju svoje proizvode a voljni su da rade dostavu u vreme trajanja policijskog časa i izvan njega, ali i nakon završetka vanrednog stanja, potrebno je da se prijave na linku OVDE, čime će biti uvršteni u registar trgovaca, poručili su autori sajta.

Naglašava se da će servis biti BESPLATAN za sve vreme trajanja vanrednog stanja, ali i izvestan period nakon završetka, sve sa ciljem da plasman robe dosegne i mnogo veći potrošački krug od grada i okruga.

Jedan od ciljeva je i da se kupci snabdevaju i domaćom zdravom hranom i ostalim domaćim proizvodima.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 19. jul (petak)

Miloš Marković

Ove nedelje zabeležena rekordna potrošnja struje

Miloš Marković

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 17. jul (sreda)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X