Korona

Počela masovna imunizacija zaposlenih u Serbia Zijin Copper kineskom vakcinom

zijin organizovan prevoz za vakcinaciju

BOR – Radnici kompanije Serbia Zijin Copper koja posluje u Boru i Majdanpeku, danas su se pridružili masovnoj imunizaciji građana, samo dan nakon što je u Srbiju stiglo još pola miliona vakcina kineskog proizvođača „Sinofarm“.

Serbia Zijin Copper je posredstvom Sektora za bezbednost i zdravlje na radu ažurirala spiskove zaposlenih koji su izrazili želju da im kompanija organizuje imunizaciju, naveli su u toj kompaniji.

Za zaposlene u borskom delu kompanije vakcinacija će biti sprovedena 11. i 12. februara u Domu zdravlja, počev od 7 časova, a obezbeđen je i prevoz.

Nadamo se da će masovna vakcinacija dodatno poboljšati situaciju, ali će sve Vladine i kompanijske preventivne mere zaštite od virusa iz predostrožnosti ostati na snazi do daljeg. Zbog toga ćemo u kompaniji nastaviti da poštujemo i proveravamo primenu propisanih mera prevencije, kazao je Jovica Radisavljević, direktor proizvodnje u Serbia Zijin Copper i predsednik Radne grupe za poslove rukovođenja i koordinaciju sprovođenja mera prevencije i kontrole.

I radnici majdanpečkog ogranka Serbia Zijin Copper moći će da prime vakcinu danas i sutra, na punktu za imunizaciju pri tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi „Dr Veroljub Cakić“. Vakcinacija je u Majdanpeku zakazana za 11 sati.

Glavni inženjer u Serbia Zijin Copper Jiao Jianming, naglašava da kriva odsutnih radnika, zbog zaraze ili izolacije, ide nizbrdo, ali da još uvek nema opuštanja.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X