Društvo

Nekadašnja RAKITA raspisala konkurs za NOVA RADNA MESTA

Rakita

BOR, (IST Media) Nekada Rakita Eksporejš, sada “Srbija Ziđin Majning”, raspisala je konkurs za zaposlenje više radnika u Pogonu za preradu minerala, objavljeno je na sajtu te kompanije.

Rakita je oglasila konkurs za mehaničara i električara  sa diplomom trećeg ili četvrtog stepena mašinske struke i poženjim znanjem engleskog jezika.

Traži sei više radnika za poslove u pogonu za preradu minerala, a prednost zapošljavanja imaće srednjoskolci.

Konkurs je raspisan i za zaposlenje pumpara,  operatera dizalice  u službi za rukovanje  koncentratom operatera za filtriranje koncentrata i operatera na zgušnjivaču za koji je potrebna diploma trećeg ili četvrtog stepena, s tim što prednost imaju rudarska PMS, elektromašinska, hemijska ili druga odgovarajuća tehnička struka.

Potražnje ima i na pozicijama operatera na poslovima sušenja i upotrebe reagenasa i krečnog mlekaoperatera u flotacijioperatera na poslovima mlevenja i klasiranjaoperatera na dodavaču / transportnoj tracioperatera primarnog drobljenja i operatera centralne kontrole, s tim što je i tu, uz dobro znanje engleskog jezika, poželjno da kandidati imaju i prethodno radno iskustvo u rudarstvu.

Kako je navedeno, jedina pozicija koja zahteva fakultetsku diplomu jeste mlađi inžinjer za preradu minerala i za ovo radno mesto neophodno je stečeno visoko obrazovanje na minimum osnovnim akademskim studijama , oblast Rudarstva ili elektomašinstva. Uz poženjno znanje rada na računaru , poznavanje engleskog jezika i prethodnog radnog iskusta.

Kandidati svoj Cv mogu poslati na adresu  jobs@rakita.net ili doneti odštampanu biografiju lično u sedište kompanije na adresi: Suvaja 185a (put ka aerodromu).

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X