Nekadašnja RAKITA raspisala konkurs za NOVA RADNA MESTA

832 0
Rakita

BOR, (IST Media) Nekada Rakita Eksporejš, sada “Srbija Ziđin Majning”, raspisala je konkurs za zaposlenje više radnika u Pogonu za preradu minerala, objavljeno je na sajtu te kompanije.

Rakita je oglasila konkurs za mehaničara i električara  sa diplomom trećeg ili četvrtog stepena mašinske struke i poženjim znanjem engleskog jezika.

Traži sei više radnika za poslove u pogonu za preradu minerala, a prednost zapošljavanja imaće srednjoskolci.

Konkurs je raspisan i za zaposlenje pumpara,  operatera dizalice  u službi za rukovanje  koncentratom operatera za filtriranje koncentrata i operatera na zgušnjivaču za koji je potrebna diploma trećeg ili četvrtog stepena, s tim što prednost imaju rudarska PMS, elektromašinska, hemijska ili druga odgovarajuća tehnička struka.

Potražnje ima i na pozicijama operatera na poslovima sušenja i upotrebe reagenasa i krečnog mlekaoperatera u flotacijioperatera na poslovima mlevenja i klasiranjaoperatera na dodavaču / transportnoj tracioperatera primarnog drobljenja i operatera centralne kontrole, s tim što je i tu, uz dobro znanje engleskog jezika, poželjno da kandidati imaju i prethodno radno iskustvo u rudarstvu.

Kako je navedeno, jedina pozicija koja zahteva fakultetsku diplomu jeste mlađi inžinjer za preradu minerala i za ovo radno mesto neophodno je stečeno visoko obrazovanje na minimum osnovnim akademskim studijama , oblast Rudarstva ili elektomašinstva. Uz poženjno znanje rada na računaru , poznavanje engleskog jezika i prethodnog radnog iskusta.

Kandidati svoj Cv mogu poslati na adresu  [email protected] ili doneti odštampanu biografiju lično u sedište kompanije na adresi: Suvaja 185a (put ka aerodromu).

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X