Ziđin kod Instituta planira zidanje objekta za odmor radnika

82 0
institut-za-rudarstvo-i-metalurgiju

BOR, (IST Media) Odeljenje za urbanizam, građevinske, komunalne, imovinsko-pravne i stambene poslove gradske uprave u Boru, izdalo je lokacijske uslove kompaniji Serbia Ziđin Copper za gradnju objekta za odmor radnika u okviru postojećeg industrijskog kompleksa u Zelenom bulevaru, potvrđeno je IST Mediji.

Kako se navodi, želja investitora je da poruši jedan od postojećih objekata i na tom mestu izgradi objekat za odmor radnika u severoistočnom delu parcele, čija bi neto korisna površina iznosila 2.082,13 m2, a bruto razvijena površina objekta bi iznosila 2.430,04 m2.

Preurediće se objekat br. 12

Objekat će imati prizemle i tri sprata.

Kako je za IST Media objasnio načelnik Odeljenja za urbanizam gradske uprave Dragan Jelenković, Ziđin planira da jedan objekat prilagodi i rekonstruiše za potrebe radnika koji rade u toj kompaniji.

Lokacijski uslovi ne znače da će moći odmah da grade, već tek kad ispune uslove, urade projekat i zatraže građevinsku dozvolu, rekao je Jelenković.

On je objasnio da namena nije klasičan stambeni objekat kao visespratna zgrada, nego objekat za smeštaj radnika koji je u funkciji postojećeg industrijskog kompleksa.

U pitanju je objekat koji sada ima samo prizemlje, a uslovljeni su da lokacija bude udaljena 6 metara od međe. Ukoliko žele manju udaljenost, neophodno je da prilože saglasnost vlasnika susedne parcele, a to je firma Bortravel.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X