DruštvoKorona

NARUČITE DOKUMENTA ONLINE i biće vam dostavljeni na kućnu adresu

BOR, (IST Media, foto:i stmedia) – Kako biste izbegli odlazak u zgradu Gradske uprave u vreme vanrednog stanja, podsećamo vas da važna dokumenta možete poručiti preko sajta grada na linku OVDE, a ona će vam biti dostavljena besplatno na kućnu adresu koju budete naveli u zahtevu.

Elektronski možete naručiti:

  • Izvod iz matične knjige rođenih
  • Izvod iz matične knjige venčanih
  • Izvod iz matične knjige umrlih
  • Uverenje o državljanstvu

Da biste dobili željena dokumenta, potrebno je da u polja obavezno unesete koji dokument želite, svoje ime i prezime, datum rođenja i matični broj, adresu i imejl adresu, kao i informaciju u koju svrhu vam je  dokument potreban.

S obzirom da se za svrhu nekih dokumenata plaća taksa, možete pogledati šta predviđa Zakon o republičkim taksama na linku OVDE.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o načinu na koji možete dostaviti dokumenta, možete se obratiti Matičnoj službi grada preko centrale, na broj  030 423 255.

Jedna naša čitateljka koja ima potrebe za čestim naručivanjem dokumenata za svoje klijente, rekla nam je da tako funkcionišu sve sluzbe, Fond PIO, Zdravstveni i Republički geodetski zavod.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X