Društvo

Pratite ONLINE debatu – Srbija IZMEĐU VANREDNOG STANJA I IZBORNE TRKE

vanredno_stanje_debata

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) organizuje digitalnu Napokon Korisnu Debatu ,,Srbija između vanrednog stanja i izborne trke’’ 30. aprila od 18 sati putem aplikacije ZOOM a moći će da se prati i na Fejsbuku.

Na ovoj virtualnoj tribini će se diskutovati o tome kako pandemija korona virusa utiče na društveno-političku situaciju u Srbiji u svetlu najavljenih parlamentarnih izbora, sa fokusom na građane i građanke, zarobljene između straha, bespomoćnosti i neizvesne budućnosti.

O Srbiji između vanrednog stanja i izborne trke govoriće:

  • Rodoljub Šabić, advokat
  • Gordana Suša, novinarka
  • Boban Stojanović, politikolog

Debatom će moderirati novinarka Antonela Riha.

Da biste pratili debatu i bili u mogućnosti da postavljate pitanja učesnicima, potrebno je da se registrujete OVDE. Debatu ćemo prenositi i na FB stranici Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Napokon Korisne Debate organizuju se širom Srbije sa ciljem da se nađu konkretna rešenja za goruće probleme u lokalnim sredinama. Do sada su Napokon Korisne Debate održane u Paraćinu, Leskovcu, Bujanovcu i Nišu. Ovoga puta, zbog preventinih mera, debata se organizuje putem aplikacije Zoom.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Sa sednice Štaba za vanredne situacije. Deponija gori, a izvorišta presušuju

Miloš Marković

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X