Kultura

BORKU PERIĆU nagrada za NAJBOLJE ovogodišnje GLUMAČKO OSTVARENJE Zoranovih dana

ZAJEČAR, (IST Media) Žiri 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“, odlučio je da Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Festivalu dodeli Borku Periću za ulogu Vjekoslava Kralja u predstavi „Ustav Republike Hrvatske“ Satiričkog kazališta „Kerempuh“ iz Zagreba.

Žiri u sastavu Nebojša Bradić, Miroslav Radonjić i Nenad Novaković, član doneo je odluku da nagradu za vizuelni identitet „Krstomir Milovanović“ većinom glasova dodeli predstavi „NAŠI DANI“ Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke.

Nagradu publike , prosečnom ocenom 9,80 , dobila je predstava „Balkanski špijun“ Dušana Kovačevića u režiji Tanje Mandić Rigonat, u izvođenju ansambla Narodnog pozorišta iz Beograda.

Žiri Festivala malih pozorišnih formi kojim je predsedavao glumac Ivan Bekjarev, doneo je odluku da je pobednik Festivala malih pozorišnih formi Nebojša Dugalić za ulogu u monodrami „Ispovest Dimitrija Karamazova“ Fjodora Dostojevskog.

Specijalna nagrada ovog festivala pripala je Vladimiru Cvejiću za „Brevroviziju“, kao i kazalištu „Moruzgva“ iz Zagreba za predstavu “Bobočka ili drugih 100 stranica Filipa Latinovića“.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

On je legenda. Došao na Borsko jezero da slika a mašta o skulpturi

Ist Media

Od četvrtka 18. jula počinje prodaja ulaznica za 30. Nišville festival

Ist Media

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X