BORKU PERIĆU nagrada za NAJBOLJE ovogodišnje GLUMAČKO OSTVARENJE Zoranovih dana

305 0
ZAJEČAR, (IST Media) Žiri 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“, odlučio je da Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Festivalu dodeli Borku Periću za ulogu Vjekoslava Kralja u predstavi „Ustav Republike Hrvatske“ Satiričkog kazališta „Kerempuh“ iz Zagreba.

Žiri u sastavu Nebojša Bradić, Miroslav Radonjić i Nenad Novaković, član doneo je odluku da nagradu za vizuelni identitet „Krstomir Milovanović“ većinom glasova dodeli predstavi „NAŠI DANI“ Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke.

Nagradu publike , prosečnom ocenom 9,80 , dobila je predstava „Balkanski špijun“ Dušana Kovačevića u režiji Tanje Mandić Rigonat, u izvođenju ansambla Narodnog pozorišta iz Beograda.

Žiri Festivala malih pozorišnih formi kojim je predsedavao glumac Ivan Bekjarev, doneo je odluku da je pobednik Festivala malih pozorišnih formi Nebojša Dugalić za ulogu u monodrami „Ispovest Dimitrija Karamazova“ Fjodora Dostojevskog.

Specijalna nagrada ovog festivala pripala je Vladimiru Cvejiću za „Brevroviziju“, kao i kazalištu „Moruzgva“ iz Zagreba za predstavu “Bobočka ili drugih 100 stranica Filipa Latinovića“.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Pojačana kontrola saobraćaja

Piše - 25. November 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U subotu 28. i ponedeljak 30. novembra policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru – Odeljenje…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X