Boranin koji je PREŽIVEO METAK POLICAJCA ponovo uhapšen zbog razbojništva

2163 4
hapšenje
BOR, (IST Media) Boranin I.S. (30), koga je tokom pljačke u samoodbrani nedavno pogodio iz pištolja policajac N. V. (45),  ponovo je uhapšen zbog sumnje da je pretukao i opljačkao poznanika M.A. (38), saznaje IST Media.

I.S, koji je imao neverovatnu sreću da posle metka koji mu je ispaljen u grudi prođe samo sa lakšim povredama, napao je M.A. na ulici i oteo mu oko četiri hiljade dinara.

On je ubrzo uhapšen, i protiv njega je podneta prijava za krivično delo razbojništva.

Podsećamo da je I.S. tokom marta zatečen tokom provale u Šumskoj upravi u Boru, a nakon pokušaja policije da ga zaustavi, potegao je biber-sprej. Tada mu je policajac pucao u grudi, ali je I.S. uz neverovatnu sreću prošao samo sa lakim povredama.

I.S. je nedavno pušten iz zatvora, gde je odslužio kaznu od tri godine zatvora zbog ubistva svog oca iz nehata 2014. godine.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 4 comments

 1. Njemu nema spasa.
  Ali zato država treba da zaštiti ostale, mirne građane koji mirno žive i nisu nasilni od ovakvih kriminalaca.
  Ubistvo oca, oružje bez dozvole, bekstvo nakon krivičnog dela, razbojništvo, droga…
  Pa šta treba da uradi, da ubije još nekog zbog neke siće? Za par hiljada dinara ili mobilni telefon? Stoka.
  U zatvor na dugogodišnju robiju. Šteta što se kod nas ne primenjuje američki zakon da se sabiraju presude, pa 10 godina za ovo, plus 3 za ovo, pa pet za ovo – pa lepo skloniš skota sa ulice na dugo, dugo…

  Reply
  1. Janko Janko pojma ti nemas! Kazes nema spasa a drzava ce platit milionsku odstetu zbog pucnjave policajca! Pre bih rekao da njemu nema spasa… A sto se razbojnistva tice,osteceni priznaje da je dao lazan iskaz i da ga je policija primorala na to! Policiji je takodje podneta prijava pa se sad zapitaj kome nema spasa tup…ne

   Reply
 2. Sto se metka tice,moraju da promene kalibar! A sto se razbojnistva tice,osteceni je priznao da je lazno svedocio,jos navodi da ga je policija primorala da to ucini….

  Reply
 3. Vidim da se ti, dečko, razumeš i u kalibre i u rad policije i države. A ipak si jedan običan mali razbojnik i još te nije sramota da se javljaš. A možda imaš i svog portparola koji se potpisuje tvojim prezimenom pa te brani po novinama i portalima gde je o tvojim nedelima pisano. Danas i kriminalci imaju svoje glasnogovornike.
  Koga boli uvo šta ti je policija „namestila“. I koga uopšte boli uvo za takve kao što si ti.
  Mesto ti je u zatvoru.
  Pitanje je šta si ti tražio na tuđem vlasništvu.
  lakše je da se krade i prebija nego da se zasuku rukavi i radi neki pošten posao, težak, fizički ili neki drugi koji odgovara tvom intelektu.
  Nisi ti kriv što ti država iznova i iznova daje priliku da budeš opasnost po poštene građane i da tvoj komšiluk strepi od tebe.
  Lažno svedočio? Pa i to je valjda neko krivično delo. Još jedno u nizu.
  Lažno svedočio da je lažno svedočio ako me razumeš uopšte.

  Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X