Ako imate dobru Start Up ideju, prijavite se za Delta Biznis Inkubator

594 0

ZAJEČAR, (IST Media) U Zaječaru je danas predstavljen Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina, Delta Biznis Inkubator a svi zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 15. juna.

Timovi koje prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator, tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse.

To znači da ce imati na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

„Delta Holding se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija. Naš slogan je „Creating business“ i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo im da uz našu pomoć stvaraju i razvijaju svoj startap. Imamo sve resurse koji su neophodni za razvoj startapa, ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu. Naša želja je da doprinesemo razvoju preduzetništva u Srbiji i da investiramo u dobre biznis ideje“, rekla je Monika Pejčić, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.

Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X