Korona

Borani aplauzima nastavili da pružaju podršku zdravstvenim radnicima

BOR, (IST Media) Veliki broj Borana i večeras je aplauzom pozdravilo lekare koji se u zdravstvenim ustanovama širom Srbije bore sa obolelima od korona virusa.

Aplauzi su, kao i svake večeri u 20 sati dopirali sa mnogih prozora i terasa gradskih naselja.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na dan 20. april ,od početka testiranja ukupan broj obolelih osoba na području grada je 80, od kojih je šest osoba izlečeno, dve osobe su preminule, te je trenutno ukupan broj pozitivnih na virus korona sa teritorije grada 72 osobe.

Kako je saopštio kabinet gradonačelnika, od poslednjih podataka, registrovano je 5 novih slučajeva virusa korona na teritoriji grada Bora, a još tri osobe su izlečene.

Trenutno se čekaju rezultati za 64 osobe, dok se u samoizolaciji nalazi 295 osoba.

Od izbijanja pandemije korona virusa, u Opštoj bolnici Bor testiran je 41 radnik. Svi pozitivni na covid19 upućeni su u neku od zdravstvenih ustanova u Nišu, rekao je za IST Media direktor bolnice dr Goran Joksimović.

Joksimović nam je rakao da se na grudnom odeljenju leči 19 pacijenata koji su u stabilnom stanju i niko nije na respiratoru.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X