Novi bilans Boru. Pet novoobolelih, šest osoba izlečeno od covid-a 19

181 0

BOR, (IST Media) Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na dan 20. april ,od početka testiranja ukupan broj obolelih osoba na području grada je 80, od kojih je šest osoba izlečeno, dve osobe su preminule, te je trenutno ukupan broj pozitivnih na virus korona sa teritorije grada 72 osobe.

Kako je saopštio kabinet gradonačelnika, od poslednjih podataka, registrovano je 5 novih slučajeva virusa korona na teritoriji grada Bora, a još tri osobe su izlečene.

Trenutno se čekaju rezultati za 64 osobe, dok se u samoizolaciji nalazi 295 osoba.

U saopštenju se navodi da grad Bor nastavlja sa sprovođenjem mera pojačane dezinfekcije ulica, stambenih zajednica i javnih površina, kako u gradu, tako i u selima, u cilju suzbijanja širenja virusne infekcije.

Gradski Štab za vanredne situacije još jednom apeluje na sve građane da se pridržavaju propisanih državnih i lokalnih mera zaštite, da budu disciplinovani, odgovorni jer čuvanjem svog zdravlja čuvaju i zdravlje svojih najbližih.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Budimir Milutinović |

    Pogledajte sajt Ministarstva zdravlja. Ali, pre svega važno je to iz koje kategorija stanovništva su inficirani i kako je do inficiranja došlo

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X