TurizamНекатегоризовано

Apeli da se letuje u Srbiji stigli i do Kineza, doduše beogradskih

SOKOBANJA (IST Media, Ivana Milovanović) Banjski turizam u Srbiji dobija na značaju poslednjih nekoliko godina, a apeli da se letuje u Srbiji stigli su i do Kineza, doduše beogradskih. Grupa od 120 kineskih trgovaca sa Novog Beograda boravila je sa decom 3 dana u hotelu „Zdravljak” u Sokobanji na radnom odmoru i tako srušili predrasude da kineski trgovci danonoćno rade i ne znaju za odmor.

 

„Ogranizovali su seminar koji je trajao tri dana, ali su i uživali u lepotama Sokobanje”, kaže za IST Media upravnik hotela „Zdravljak”, Slavoljub Milanović. On dodaje da  ovaj hotel do sada nije imao ovoliki broj gostiju poreklom iz Azije.

 

kinezi-sokobanja
Kineski trgovci u hotelu “Zdravljak”; izvor: portal Sana Life

 

„Mi smo zadovoljni svakim gostom. Međutim, ono što je za nas značajnije jeste da su naši gosti otišli prezadovoljni uslugom i lepotama ovog kraja”, dodaje Milanović.

 

 

Sve, ali baš sve nam se sviđa. Kupanje i šetna u prirodi nam puno znači jer dosta radimo. I deca su presrećna. Ovaj vazduh ovde posebno utiče na raspoloženje. Prvi put smo ovde ali ćemo sigurno doći ponovo”, izjavio je jedan od gostiju, a prenosi portal Sana Life.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Kako da uživate u lokalnoj kuhinji tokom putovanja

Ist Media

Otovrena sezona kupanja na Borskom jezeru. Sezona na Rgotskom jezeru otvorena pre kalendarskog leta

Miloš Marković

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X