Nišville 2016: Polukompleti karata na novim prodajnim mestima

795 0

Za predstojeći Nišville Jazz Festival koji će se održati od 11 do 14. avgusta u Nišu, od danas su u prodaji i polukompleti – ulaznice za dva dana. U ponudi su polukomplet 1 za četvrtak i petak, 11 i 12. avgust i polukomplet 2 za subotu i nedelju, 13 i 14. avgust – pozicija parter po ceni od 1.800 dinara na novim prodajnim mestima: Energy music shop – TPC Kalča – prizemlje, Vintage shop – Davidova 9 i na tri lokacije Turističke organizacije Niša (TON): Obrenovićeva 38, Voždova 7 i glavni ulaz u nišku Tvrđavu, saopštili su organizatori festivala.

 

Nisville 2016 - Bilbord
Nova prodajna mesta takođe prodaju komplete ulaznica za parter po ceni od 3.000 dinara, a dnevna karta košta 1.200 dinara.
U prodajnoj mreži CS Eventim mogu se kupiti kompleti i pojedinačne ulaznice za tribine po istoj ceni, kao i karte za VIP tribinu koje koštaju 4.500 dinara za komplet, tj. 1.800 dinara po večeri.

 

Organizatori su naglasili da će ulaznice za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz ove godine neće biti besplatan, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.
Ovogodišnje izdanje Nišville Jazz Festivala biće održano od 11 do 14.avgusta, tokom koga će biti izvedeno 110 koncerata i 660 nastupa izvođača na 11 festivalskih bina.

 

Između ostalih, na festivalu će nastupiti velika britanska soul zvezda Joss Stone, legendarni američki gitarista Al Di Meola, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams, britanski jazz-funk band Shakatak, maestralni američki saksofonista Bill Evans i mnogi drugi.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X