Društvo

PREDUZETNICI pozvani da se prijave za RADIONICE i unaprede poslovanje

BOR, (IST Media) Tehnički fakultet u Boru uputio je poziv preduzetnicima da se prijave za učešće na četvorodnevnim  radionicama, tokom kojih će se upoznati sa informaciono-komunikacionim alatima čija im primena može značajno unaprediti poslovanje i upravljanje preduzećem.

Reč je o realizaciji radionica kroz projekat “Budite vlasnik uspešnog preduzeća – B.O.S.S. (Be Owner of Successful SME)”, koji preko programa EU PRO (Evropski Progres) finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije.

Održavanje radionica je planirano u tri ciklusa, i prve su realizovane u februaru ove godine. Preostale dve planirane za mart i april odložene su zbog vanrednog stanja i mera bezbednosti usled epidemije virusa Covid19, i nastavak je planiran za septembar. Da bi se obezbedilo mesto, zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona: 065/88 99 199 ili 060/44 51 590, kao i putem e-mail adresa mpanic@tfbor.bg.ac.rs ili dvoza@tfbor.bg.ac.rs.

Interaktivne radionice se sastoje iz četiri modula: marketing, finansije, komunikacije i operativni menadžment a nastavnici odseka za Inženjerski menadžment Tehničkog fakulteta u Boru pomažu polaznicima da savladaju informaciono-komunikacione tehnologije i primene ih u svojim svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Implementacijom savremenih alata, preduzetnici se mogu bolje pozicionirati na tržištu, privući klijente i optimizovati svoje poslovanje čime mogu izbeći eventualne probleme i izazove koje nosi savremeno poslovno okruženje, objasnili su organizatori.

Radionice se realizuju u prostorijama Tehničkog fakulteta u Boru, i svaki polaznik ima na raspolaganju računar, na kome, uz asistenciju predavača, može i u praksi savladati primenu alata.

Po završetku obuke, polaznici će dobiti odgovarajuće sertifikate koji će im koristiti tokom karijere.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X