Društvo

Vulin danas posetio Bor, pohvalio Si Đipinga i najavio borbu protiv uličnog kriminala

vulin milikic foto: mup srbije

foto: MUP Srbije

BOR – Ako ste se pitali otkuda danas toliko policije na ulicama Bora, nije bilo nikakve specijalne akcije. Samo – došao je u radnu posetu Boru novi ministar unutrašnjih poslova – Aleksandar Vulin.

Zahvaljujući ličnom odnosu predsednika Vučića sa predsednikom Narodne Republike Kine Si Đipingom, kompanija Ziđin je došla u RTB Bor i učinila puno da se ponovo pokrene proizvodnja i da čitav ovaj kraj zaživi“, rekao je ministar Vulin, prethodno ministar vojni.

Ministar Vulin, koji je zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i gradonačelnikom Bora Aleksandrom Milikićem obišao Policijsku upravu u tom gradu, istakao je da je primarna dužnost Ministarstva unutrašnjih poslova da brine o bezbednosti građana, ali da su njeni pripadnici tu i da pomognu u razvoju kraja i privlačenju stranih investicija, navedeno je na sajtu Ministarstva.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je tu da pomogne ne samo u oblasti bezbednosti, što je naša primarna dužnost, već i da omogući investitoru da lakše i brže dovede stručnjake, dobije odgovarajuće dozvole, da procedure budu brže, naveo je ministar Vulin.

Svaki deo Srbije, kako je istakao, zaslužuje podjednaku pažnju i svaki građanin naše zemlje jednako zaslužuje da on i njegova porodica žive u dobrom i mirnom okruženju.

Ministar je istakao da je borba protiv uličnog kriminala prioritet svake policijske uprave i da je želja MUP-a i svakog policajca da svako dete bude bezbedno i da se eliminiše svako nasilje, u čemu, kako je ocenio, policija uspeva.

Upravo Policijska uprava Bor može da posvedoči da su rezultati veoma dobri, da svi oblici kriminaliteta beleže značajan pad i da uspešno čuvamo red, mir i bezbednost svakog građanina ovog grada i ove opštine, zaključio je ministar Vulin.

Gradonačelnik Milikić čestitao je ministru Vulinu na imenovanju na mesto ministra unutrašnjih poslova istakavši da je on u svakom prethodnom poslu ostvario dobre rezultate i da je uveren da se to neće promeniti.

 

Milikić je naveo da je Bor bezbedan grad i da u njemu u razumevanju i slozi živi 21 različita nacija.

Prema njegovim rečima, saradnja između lokalne samouprave i policijske uprave je dobra i ona će, kako je ocenio, u narednom periodu biti podignuta na još viši nivo.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[AUDIO] Da li je navodna ideja o nuklearnom pogonu u Boru poslužila za nastavak “rata” SPS-a i SNS-a? Kinezi tvrde da im nuklearka ne pada na pamet

Ist Media

[VIDEO] Borski srednjoškolci poručuju: Nisi faca ako prekoračuješ brzinu!

Ist Media

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X