Društvo

U borskoj BOLNICI SLABIJE GREJANJE zbog nepredviđene sanacije toplovodne mreže

bolnica bor

BOR – Zbog nepredviđenog kvara sekundarne toplovodne mreže u Opštoj bolnici Bor, nekoliko dana će grejanje u toj ustanovi biti slabije nego uobičajeno.

Direktor Opšte bolnice dr Goran Joksimović, rekao je za IST Media da je iznenada došlo do proboja sekundarne mreže, i da se havarija nije mogla predvideti.

Tokom leta smo završili uobičajen redovan servis grejnih tela, ali je došlo do nepredvidljivog problema koji se trudimo da saniramo što je pre moguće i radovi su u toku. Očekujemo da zbog ozbljnosti kvara radovi potraju nekoliko dana rekao nam je Joksimović.

Kako se pacijenti na lečenju ne bi smrzavali, podeljena im je dodatna ćebad, a porodiljama je preporučeno da donesu grejna tela od kuće.

Jedan od dodatnih problema pacijentima predstavlja to što se zbog epidemije prostorije često provetravaju, a spoljna temperatura retko prelazi u plus.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X