Društvo

U borskoj BOLNICI SLABIJE GREJANJE zbog nepredviđene sanacije toplovodne mreže

bolnica bor

BOR – Zbog nepredviđenog kvara sekundarne toplovodne mreže u Opštoj bolnici Bor, nekoliko dana će grejanje u toj ustanovi biti slabije nego uobičajeno.

Direktor Opšte bolnice dr Goran Joksimović, rekao je za IST Media da je iznenada došlo do proboja sekundarne mreže, i da se havarija nije mogla predvideti.

Tokom leta smo završili uobičajen redovan servis grejnih tela, ali je došlo do nepredvidljivog problema koji se trudimo da saniramo što je pre moguće i radovi su u toku. Očekujemo da zbog ozbljnosti kvara radovi potraju nekoliko dana rekao nam je Joksimović.

Kako se pacijenti na lečenju ne bi smrzavali, podeljena im je dodatna ćebad, a porodiljama je preporučeno da donesu grejna tela od kuće.

Jedan od dodatnih problema pacijentima predstavlja to što se zbog epidemije prostorije često provetravaju, a spoljna temperatura retko prelazi u plus.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Da li se sećate priče o Ivči? Posle osam meseci evo nastavka

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X