ReportažaStarost nije hendikepVideo

(VIDEO) Aleksandar Šane Kojić (90): Njegovu starost krase aktivizam i britki um

Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Starost nije hendikep – Zaječar”, koji je sufinansiran iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Starost za njega nije hendikep. Čitav život aktivan na privrednom i društvenom planu u zaječarskoj oblasti i svom rodnom selu. Aleksandar Šane Kojić iz Rgotine kod Zaječara proslavio je krajem oktobra 2018. svoj 90. rođendan u krugu porodice i prijatelja.

Postao je hroničar svog rodnog kraja. Penzionerske dane posvetio je prikupljanju podataka o ljudima i događajima, koji su obeležili istoriju ovog znamenitog mesta. Zavirili smo u njegovu beležnicu, a šta smo otkrili saznajte u emisiji Starost nije hendikep.

U emisiji govore: – Aleksandar Šane Kojić, penzioner iz Rgotine – Zoran Kojić, Aleksandrov sin – Dragica Kojić, Aleksandrova snaja.

Pogledajte VIDEO

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Studenti Rudarsko-geološkog fakulteta posadili u Boru 300 mladica crnog bora

Ist Media

Najbolji student rudarskog fakulteta došao u Bor. Kaže da odgovorno rudarstvo ima perspektivu

Ist Media

Da li ste skoro nešto lepše videli u Boru? Tri škole dobile ekološki mural

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X