(VIDEO) Aleksandar Šane Kojić (90): Njegovu starost krase aktivizam i britki um

1370 0

Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Starost nije hendikep – Zaječar”, koji je sufinansiran iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Starost za njega nije hendikep. Čitav život aktivan na privrednom i društvenom planu u zaječarskoj oblasti i svom rodnom selu. Aleksandar Šane Kojić iz Rgotine kod Zaječara proslavio je krajem oktobra 2018. svoj 90. rođendan u krugu porodice i prijatelja.

Postao je hroničar svog rodnog kraja. Penzionerske dane posvetio je prikupljanju podataka o ljudima i događajima, koji su obeležili istoriju ovog znamenitog mesta. Zavirili smo u njegovu beležnicu, a šta smo otkrili saznajte u emisiji Starost nije hendikep.

U emisiji govore: – Aleksandar Šane Kojić, penzioner iz Rgotine – Zoran Kojić, Aleksandrov sin – Dragica Kojić, Aleksandrova snaja.

Pogledajte VIDEO

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Laibach na 49. Gitarijadi

Piše - 16. April 2015. 0
ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) Legendarni Laibach novi je headliner 49. Gitarijade koja se održava od 29. jula do 1.…

Reprogram dugovanja za vodu

Piše - 17. April 2015. 0
ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) Zaječarski “Vodovod” ponudio je svojim korisnicima mogućnost reprograma dugovanja za korišćenje vode.   JKP “Vodovod”…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X