DruštvoНекатегоризовано

UNS se izvinio IST Mediji zbog objavljivanja teksta u kome nas je diskreditovala ZA Media

Nino Brajović, generalni sekretar Udruženja novinara Srbije (UNS) izvinio se Agenciji IST Media zbog objavljivanja neprimerenog teksta firme ZA Media na portalu tog novinarskog udruženja.

 

U tekstu koji je potpisao radnik Za Medije Saša Stojčić, iznete grupe neistine o IST Mediji, od toga da nismo registrovani kao medij, da smo zloupotrebili Konkurs za sufinansiranje medija, do toga da se prejudicira odluka suda na osnovu upravnog spora koji je Za Media povela protiv opštine Kladovo zbog navodnog nepoštovanja Zakona o javnom informisanju.

 

Nino Brajović
Nino Brajović

“Izvinjavamo se zbog nenamerne greške do koje je došlo objavom teksta pod naslovom „Opština Kladovo ne poštuje Zakon o javnom informisanju i medijima“ u rubrici Akcija 2 odsto za medije umesto u rubrici Vesti iz medija na sajtu UNS-a. Zahvaljujemo se što ste nam ukazali na propust koji ispravljamo postavljanjem teksta u rubriku Vesti iz medija, u kojoj je i trebalo da se nađe. Takođe, reagovanje Ist medije i našu ispravku objavljujemo u rubrici Vesti iz medija i E-biltenu, naveo je u mailu Nino Brajović.

 

Informaciju o tome možete pročitati na linku OVDE.

 

Hvala na brojnim podrškama koje je dobio naš portal.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X