Društvo

Učenici generacije iz Bora nagrađeni lap-top računarima

ucenici generacije nagrade

BOR, (IST Media) Dvanaestoro učenika generacije borskih osnovnih i srednjih škola, dobili su danas lap-top računare, kao poklon priznanje za trud koji su uložili tokom školovanja.

Ovaj vredan poklon, danas im je uručen u Skupštini Grada Bora, uz želju da nastave dalje školovanje sa istim uspehom i nakon toga budu korisni članovi društva, jer su danas, kako je rečeno na prijemu – ponos grada.

Grad Bor je nastavio dobru praksu podrške, ukazivanja pažnje i poštovanja najboljim učenicima. Ovo je samo mali gest i prilika da onima koji su kroz školovanje pokazali najbolje rezultate, grad pruži podršku, ali i da stavimo do znanja da se obrazovanje isplati, rekao je tom prilikom gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

I ove godine će 64 najboljih učenika svih osnovnih i srednjih škola u Boru, kao i dobitnici nagrada sa takmičenja, dobiti i novčane nagrade.

Lap-top računarima nagrađeni su: Nikola Trajković – OŠ “Vuk Karadžić”, Branislav Urošević – OŠ “Branko Radičević”, Snežana Maksimović – OŠ “Sveti Sava”, Cveta Grujić – OŠ “Dušan Radović”, Marko Arsenijević – OŠ “3. oktobar”, Milica Dobromirović – OŠ “Petar Radovanović” u Zlotu, Kristina Milenković – OŠ “Stanoje Miljković” u Brestovcu, Kristina Žuržević – OŠ “Đura Jakšić” u Krivelju, Aleksandar Gocić – Elektromašinska škola, Angelina Dimitrijević – Gimnazija, Vera Požega – Ekonomsko-trgovinska škola i Dragana Janačković – “Vidovdan”.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U toku su radovi na uređenju Bora. Na red došao parking u ulici Jovana Dučića

Miloš Marković

Učenici generacije u Boru. Ponos grada na bilbordima

Miloš Marković

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X