Učenici generacije iz Bora nagrađeni lap-top računarima

753 0
ucenici generacije nagrade

BOR, (IST Media) Dvanaestoro učenika generacije borskih osnovnih i srednjih škola, dobili su danas lap-top računare, kao poklon priznanje za trud koji su uložili tokom školovanja.

Ovaj vredan poklon, danas im je uručen u Skupštini Grada Bora, uz želju da nastave dalje školovanje sa istim uspehom i nakon toga budu korisni članovi društva, jer su danas, kako je rečeno na prijemu – ponos grada.

Grad Bor je nastavio dobru praksu podrške, ukazivanja pažnje i poštovanja najboljim učenicima. Ovo je samo mali gest i prilika da onima koji su kroz školovanje pokazali najbolje rezultate, grad pruži podršku, ali i da stavimo do znanja da se obrazovanje isplati, rekao je tom prilikom gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

I ove godine će 64 najboljih učenika svih osnovnih i srednjih škola u Boru, kao i dobitnici nagrada sa takmičenja, dobiti i novčane nagrade.

Lap-top računarima nagrađeni su: Nikola Trajković – OŠ “Vuk Karadžić”, Branislav Urošević – OŠ “Branko Radičević”, Snežana Maksimović – OŠ “Sveti Sava”, Cveta Grujić – OŠ “Dušan Radović”, Marko Arsenijević – OŠ “3. oktobar”, Milica Dobromirović – OŠ “Petar Radovanović” u Zlotu, Kristina Milenković – OŠ “Stanoje Miljković” u Brestovcu, Kristina Žuržević – OŠ “Đura Jakšić” u Krivelju, Aleksandar Gocić – Elektromašinska škola, Angelina Dimitrijević – Gimnazija, Vera Požega – Ekonomsko-trgovinska škola i Dragana Janačković – “Vidovdan”.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X