BorDruštvo

U humanitarnoj akciji tetoviranja PRIKUPLJENO 430.000 dinara za lečenje JOVANE I VUKA

Tetoviranje humanitarno DSC09517

 

Na humanitarnoj akciji tetoviranja organizovanoj u Pabu Stara kajla prikupljeno je 430.000 dinara za lečenje Borana – Vuka Gačića i Jovane Stanišić.

Akciju su organizovali Moto-klub Srbi i Pab Stara kajla, u kojoj je učestvovalo pet tatu–majstora iz Negotina, Bora, Zaječara i Beograda.

Oni su neumorno oslikavali različite motive od prepodneva do kasnih večernjih sati.

Nakon programa tetoviranja, gde je urađeno oko 150 tetovaža, u nastavku večeri nastupio je didžej Mamula.

Ovo je druga po redu humanitarna akcija tetoviranja u organizuji MC Srbi, najbrojnijeg moto-kluba u Srbiji, koji postoji već 12 godina, a organizatori se nadaju ovakvim akcijama i u budućnosti.

Zahvaljujem se svim sponzorima, tatu-majstorima, i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli akciju prikupljanja novca za lečenje naših Borana. Veliku zahvalnost upućujem i našoj braći MC SRBI iz regiona, kao i MC Road Guardian koji su bili tu, kaže  Petar Jovanović iz Moto kluba Srbi.

Ako niste bili u prilici da juče budete u Staroj kajli, svoju pomoć možete pružiti slanjem SMS poruka sadržine 265 na broj 3800 za pomoć Vuku Gačiću i 204 na broj 2407 za pomoć Jovani Stanišić

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U toku su radovi na uređenju Bora. Na red došao parking u ulici Jovana Dučića

Miloš Marković

Učenici generacije u Boru. Ponos grada na bilbordima

Miloš Marković

Istraživali smo da li će staro BORSKO JALOVIŠTE U CENTRU GRADA biti NOVI RUDNIK

Saša Trifunović

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X