DruštvoНекатегоризовано

U Hrvatskoj u toku najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama. Predavanje Borana privuklo veliku pažnju

NOVI VINODOLSKI, (Saša Trifunović, IST Media) – U malom primorskom gradiću Novi Vinodolski u Hrvatskoj, danas je počela „Tvitomanija“, četvorodnevna regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama, na kojoj je najavljeno učešće preko hiljadu korisnika i stotinak predavača iz svih republika bivše Jugoslavije.

 

Poznate ličnosti iz sveta estrade, predstavnici malih i velikih kompanija, stručnjaci za komunikaciju i političari, razgovraće tokom četiri dana o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, i mnoge druge društvene mreže, mogu pomoći za kvalitetno pozicioniranje u sve široj Internet zajednici.

 

Sa jednog od panela (foto****Igor Mitrović)

 

„Ovogodišnja Tvitomanija je okupila korisnike društvenih mreža koje su praktično izjednačile anonimuse sa poznatim ličnostima, preduzetnike i korporacije, narod i političare, offline i online medije, i koje su nam omogućile dvosmernu komunikaciju sa svim tim ljudima koji utiču na naš svakodnevni život“, naveli su organizatori, okupljeni iz skoro svih republika bivše Jugoslavije.

 

Na Tvitomaniji će se u okviru predavanja, panel diskusija i radionica, govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama, a za sve koji bi da prate ovu zanimljivu konferenciju, organizovan je i live treaming na web adresi livetv.rs/live.

 

Tvitomanija se ove godine održava u luksunom kompleksu hotela sa pet zvezdica „Novi Spa resort“, koji je korisnicima konferencije izašao u susret sa popularnim cenama.

 

Pored predavanja, svim učesnicima Tvitomanije je obezbeđeno besplatno korišćenje spa resursa ovog hotelskog kompleksa.

 

 

 


Borski “tviteraši”, Vladimir Stanković – Deda Bor i Zoran Milojević, održali su dva odvojena predavanja na temu: “Obrazovanje i društvene mreže”, na kojima su prisustvovali i mnogi poznati aktivisti društvenih mreža iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, kao i predstavnici medija ex SFRJ.

 

Zoran Milojević…(foto****Igor Mitrović)

 

 

 

 

…i Deda Bor (foto****Igor Mitrović)

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X