U Hrvatskoj u toku najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama. Predavanje Borana privuklo veliku pažnju

614 0

NOVI VINODOLSKI, (Saša Trifunović, IST Media) – U malom primorskom gradiću Novi Vinodolski u Hrvatskoj, danas je počela „Tvitomanija“, četvorodnevna regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama, na kojoj je najavljeno učešće preko hiljadu korisnika i stotinak predavača iz svih republika bivše Jugoslavije.

 

Poznate ličnosti iz sveta estrade, predstavnici malih i velikih kompanija, stručnjaci za komunikaciju i političari, razgovraće tokom četiri dana o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, i mnoge druge društvene mreže, mogu pomoći za kvalitetno pozicioniranje u sve široj Internet zajednici.

 

Sa jednog od panela (foto****Igor Mitrović)

 

„Ovogodišnja Tvitomanija je okupila korisnike društvenih mreža koje su praktično izjednačile anonimuse sa poznatim ličnostima, preduzetnike i korporacije, narod i političare, offline i online medije, i koje su nam omogućile dvosmernu komunikaciju sa svim tim ljudima koji utiču na naš svakodnevni život“, naveli su organizatori, okupljeni iz skoro svih republika bivše Jugoslavije.

 

Na Tvitomaniji će se u okviru predavanja, panel diskusija i radionica, govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama, a za sve koji bi da prate ovu zanimljivu konferenciju, organizovan je i live treaming na web adresi livetv.rs/live.

 

Tvitomanija se ove godine održava u luksunom kompleksu hotela sa pet zvezdica „Novi Spa resort“, koji je korisnicima konferencije izašao u susret sa popularnim cenama.

 

Pored predavanja, svim učesnicima Tvitomanije je obezbeđeno besplatno korišćenje spa resursa ovog hotelskog kompleksa.

 

 

 


Borski “tviteraši”, Vladimir Stanković – Deda Bor i Zoran Milojević, održali su dva odvojena predavanja na temu: “Obrazovanje i društvene mreže”, na kojima su prisustvovali i mnogi poznati aktivisti društvenih mreža iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, kao i predstavnici medija ex SFRJ.

 

Zoran Milojević…(foto****Igor Mitrović)

 

 

 

 

…i Deda Bor (foto****Igor Mitrović)

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X