Kultura

Treća samostalna IZLOŽBA borske slikarke IRENE VUČKOVIĆ

irena vuckovic1

BOR, (IST Media) U utorak 8. septembra u 12:30 sati, u Muzeju rudarstva i metalurgije biće otvorena izložba “Pogledi” autorke Irene Vučković, slikarke iz Bora.

Zbog aktuelne situacije u vezi sa pandemijom COVID-19, izložba će biti otvorena u skladu sa zvaničnim preporukama i ograničenjima okupljanja u zatvorenom prostoru.

Izložba će trajati do kraja septembra.

Irena Vučković, rođena u Boru 1968. godine, slikarstvom se bavi od školskih dana. Njen talenat primetili su i podržali likovni pedagozi Aleksandar Šijaković, Muhamed Subašić i Zoran Stanković. Izlaže od 1987. godine, imala je više zajedničkih izložbi i dve samostalne u Galeriji ”Božidarac” u Beogradu. Mnoga Irenina dela poslužila su kao ilustracija više knjiga. Članica Udruženja likovnih umetnika ”Vane Živadinović Bor”, sa kojim redovno izlaže. Živi i stvara na Borskom jezeru.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Veče kineske muzike u hotelu “Jezero”. Dong Đinming virtuoz na erhu zasvirao Tamo daleko

Ist Media

“Gorki smeh” nikad slađi – sa književne večeri satiričnih kratkih formi

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X