Servisne informacije

Toplana: U toku sanacija vrelovoda. Evo gde nema grejanja

 

JKP Toplana saopštava da su tokom noći završeni radovi u toplotnoj izmenjivačkoj stanici, koja se nalazi u proizvodnom delu toplane, nakon čega je započela isporuka toplotne energije prema gradu.

Normalizacija u isporuci toplotne energije je u toku, i ako ne bude većih proboja na toplifikacionoj mreži, očekuje se da će tokom prepodneva biti uspostavljena redovna isporuka toplotne energije u gradu.

U Toplani kažu da su danas u toku prepodneva radnici toplifikacije započeli radove na sanaciji dela vrelovoda, na adresi Đorđe Andrejevića Kuna br.2, zbog čega je nastao zastoj u isporuci toplotne energije u delovima ulica:

Moše Pijade, Pionirska, Samački smeštaj, obdanište ”Bambi”, 1. maj, Đorđe Andrevića Kuna, 3. oktobar, Generala Pavla Ilića, Filipa Filipovića, Pere Radovanovića, Dimitrija Tucovića, Njegoševa, Partizanska, Vase Pelagića, Omladinskih brigada, Tome Milovanovića i Čede Kecmana.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Novi gradski centar u Boru bez struje više od sedam sati. Bez informacija ko je presekao kabl

Ist Media

U nedelju besplatni EKG pregledi i ultrazvuk štitaste žlezde

Miloš Marković

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 12. jul (petak)

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X