Servisne informacije

Toplana: U toku sanacija vrelovoda. Evo gde nema grejanja

toplana

 

JKP Toplana saopštava da su tokom noći završeni radovi u toplotnoj izmenjivačkoj stanici, koja se nalazi u proizvodnom delu toplane, nakon čega je započela isporuka toplotne energije prema gradu.

Normalizacija u isporuci toplotne energije je u toku, i ako ne bude većih proboja na toplifikacionoj mreži, očekuje se da će tokom prepodneva biti uspostavljena redovna isporuka toplotne energije u gradu.

U Toplani kažu da su danas u toku prepodneva radnici toplifikacije započeli radove na sanaciji dela vrelovoda, na adresi Đorđe Andrejevića Kuna br.2, zbog čega je nastao zastoj u isporuci toplotne energije u delovima ulica:

Moše Pijade, Pionirska, Samački smeštaj, obdanište ”Bambi”, 1. maj, Đorđe Andrevića Kuna, 3. oktobar, Generala Pavla Ilića, Filipa Filipovića, Pere Radovanovića, Dimitrija Tucovića, Njegoševa, Partizanska, Vase Pelagića, Omladinskih brigada, Tome Milovanovića i Čede Kecmana.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za subotu (9. decembar)

Ist Media

Zbog proboja vrelovoda, pojedini delovi grada bez grejanja

Ist Media

Ziđin Majning uoči zimske sezone spreman za održavanje puteva koje koristi i lokalno stanovništvo

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X