Telenor pustio bazne stanice u tri sela opštine Bor

2037 0

telenorKompanija Telenor pustila je u rad tri nove bazne stanice u Boru. Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u mestima Oštrelj, Donja Bela Reka i Slatina. Komunikacija korisnika u ovim mestima će biti još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva, saopštila je ova kompanija.

 

“Plan Telenora je da pored investicija u mrežu od 20 miliona evra i 220 baznih stanica, koje će biti izgrađene u ovoj godini, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara. Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop. Projekat renoviranja mreže započet je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže”, saopštio je Telenor.

 

Pametna mreža trenutno pokriva 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora 

 

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koji ima 166 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva 80 odsto stanovništva.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

čitulje bor

ČITULJE

Posted by - 14. avgusta 2023. 0
  RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU za 21. septembar 2023. 13:00 Cvetković Slobodan (1955)          …
X