SZS u Boru pozvao BORSKE POLICAJCE da, ukoliko budu angažovani na protestima, RADE PO SVOJOJ SAVESTI

231 0
irena zivkovic

BOR, (IST Media) Savez za Srbiju osudio je danas nedavnu izjavu gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, koji je rekao da je cilj protesta u gradovima u Srbiji “pokušaj destrukcije države iznutra i izazivanje panike”.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić izneo je sramnu izjavu u kojoj je omladinu Srbije na protestima nazvao vandalima kojima je cilj da uruše stabilnost države i izazovu paniku. Od čoveka, koji je svoje sugrađane nazvao ekstremistima i fašistima jer su tražili pravo na zdravlje i smanjenje zagađenja u Boru, to nije ništa čudno, saopštila je danas ispred Savez za Srbiju Irena Živković.

Ocenjeno je da su mnogi gradonačelnici i predsednici opština to uradili isto istog dana – po naređenju.

Ni to nije ništa čudno niti novo, ali treba da se zna da će pravda stići svakog onda kada institucije budu počele da rade, a taj dan nije daleko, izjavila je Irena Živković.

Ona je navela da se na broj telefona, koji je objavio SZS – 062/294 901 javljaju danonoćno zabrinuti roditelji i članovi porodica.
Mnogi su prebijeni bez ikakvog razloga, mnogi su osuđeni i po krivičnom postupku i često bez prava na prisustvo advokata. Jedan mladić je osuđen na zatvor samo zato što je gađao jajima sliku Aleksandra Vučića, navela je ona.
SZS u Boru je iz tog razloga apelovao na časne policajce policije u Boru da, ukoliko moraju da idu u Beograd, tamo postupaju po svojoj savesti jer, „časni policajci su žrtvovani isto kao i narod a da su kao vođe batinaša koji izazivaju incidente, identifikovani najviši pripadnici MUP- a.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X