Politika

SZS u Boru pozvao BORSKE POLICAJCE da, ukoliko budu angažovani na protestima, RADE PO SVOJOJ SAVESTI

irena zivkovic

BOR, (IST Media) Savez za Srbiju osudio je danas nedavnu izjavu gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, koji je rekao da je cilj protesta u gradovima u Srbiji “pokušaj destrukcije države iznutra i izazivanje panike”.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić izneo je sramnu izjavu u kojoj je omladinu Srbije na protestima nazvao vandalima kojima je cilj da uruše stabilnost države i izazovu paniku. Od čoveka, koji je svoje sugrađane nazvao ekstremistima i fašistima jer su tražili pravo na zdravlje i smanjenje zagađenja u Boru, to nije ništa čudno, saopštila je danas ispred Savez za Srbiju Irena Živković.

Ocenjeno je da su mnogi gradonačelnici i predsednici opština to uradili isto istog dana – po naređenju.

Ni to nije ništa čudno niti novo, ali treba da se zna da će pravda stići svakog onda kada institucije budu počele da rade, a taj dan nije daleko, izjavila je Irena Živković.

Ona je navela da se na broj telefona, koji je objavio SZS – 062/294 901 javljaju danonoćno zabrinuti roditelji i članovi porodica.
Mnogi su prebijeni bez ikakvog razloga, mnogi su osuđeni i po krivičnom postupku i često bez prava na prisustvo advokata. Jedan mladić je osuđen na zatvor samo zato što je gađao jajima sliku Aleksandra Vučića, navela je ona.
SZS u Boru je iz tog razloga apelovao na časne policajce policije u Boru da, ukoliko moraju da idu u Beograd, tamo postupaju po svojoj savesti jer, “časni policajci su žrtvovani isto kao i narod a da su kao vođe batinaša koji izazivaju incidente, identifikovani najviši pripadnici MUP- a.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X