Politika

Svi odbori Narodne stranke u Timočkoj Krajini okrenuli leđa Vuku Jeremiću

Markovic Narodna stranka

 

Četiri odbora Narodne stranke i četiri povereništva u osam gradova Timočke Krajine, pristupiće partiji Narodni pokret Srbije koja je u osnivanju i na čijem je čelu Miroslav Aleksić, nakon sukoba koji se dogodio između njega i predsednika NS Vuka Jeremića.

Donedavni član Narodne stranke u Boru i odbornik u Skupštini Grada Dragan Marković, rekao je za Ist media da su Narodnu stranku napustili odbori u Boru, Negotinu, Zaječaru i Knjaževcu, i povereništva u Majdanpeku, Kladovu, Boljevcu i Sokobanji.

Iz Narodne stranke, prema njegovim rečima, leđa Vuku Jeremiću okrenulo je 107 od ukupno 126 Odbora u Srbiji.

Podsećamo da je do sukoba dvojice političara došlo pošto je većina Odbora podržalo kandidaturu Miroslava Aleksića za predsednika stranke, ali je predsedništvo smenilo Aleksića sa mesta predsednika Izvršnog odbora, razrešilo to telo i u njega ubacilo ljude po paritetu šest za Aleksića i šest za Jeremića, ali i navodno neutralnog Slobodana Doklestića, koji je zapravo bio predsednik političkog saveta i za koga se znalo da podržava Jeremića.

Nakon toga, Aleksić je napustio Narodnu stranku i najavio osnivanje Narodnog pokreta Srbije.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X