DruštvoNaslovi.netTema danaНекатегоризовано

Radionica "Moj ljubimac" kao pomoć deci koja koriste usluge Narodne kuhinje

BOR (Milica Živković, IST Media) Povodom meseca solidarnosti i Dečje nedelje, povereništvo Crvenog krsta je u saradnji sa Narodnom bibliotekom Bor organizovalo radionicu pod nazivom, „Moj ljubimac“, čiji su polaznici bili mališani koji koriste usluge Narodne kuhinje.

 

“Cilj radionice je uključivanje dece korisnika Narodne kuhinje u ovaj vid obrazovanja, a kroz igru i šalu ona su pokazala svoju kreativnost crtajući domaće i divlje životinje. Tom prilikom su naučili nešto više o životinjskom svetu, a kao nagradu su dobili pribor za crtanje i dodatni školski pribor”, rekao je za Ist Media poverenik Crvenog krsta Atanas Stojčić.

 

 

 

On podseća da ova ustanova kroz različite donacije pokušava da pomogne ovoj deci.

 

„Pomažemo koliko možemo, donirali smo knjige, školski pribor i gardarobu, ali pozivamo i  građane da se češće odazovu prilikom dobrotvornih akcija. Jer, deci poput ove koja su danas pohađala radionicu, ona je zaista neophodna“ rekao je Atanas Stojčić.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X