KulturaНекатегоризовано

Promocija knjige “Ilustrovani rokenrol vodič”

ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) U organizaciji Ustanove Gitarijada, u sredu 8. aprila u klubu “Klupče” u Zaječaru biće promovisana knjiga “Ilustorvani rokenrol vodič” autora, Davida Vartabedijana (izdavačka kuća “Pčelica”).

 

11136649_855832994455507_7233693356036372579_n
Foto: Ustanova Gitarijada

 

Rokenrol vodič je Ilustrovana knjiga uz koju će najmlađi imati priliku da se upoznaju, a stariji rokeri da se podsete na blistave karijere najvećih ikona rok muzike, kroz prizmu likovnog umetnika i rokenrol novinara, Davida Vartabedijana.

 

Nakon promocije, koja počinje u 20 sati, u muzičkom delu programa nastupiće sam Vartabedijan, koji će predstaviti i svoje umeće u dižejingu.

 

Podsetimo, prošlog meseca je David Vartabedijan, uz Branimira Loknera, Dušana Mladenovića i Milana Jovanovića, učestovao i na tribini “ROCK ’N’ ROLL I STRIP KULTURA“. Tribini je prisustvovao veliki broj ljubitelja stripa i rokenrola, okupljenih oko muzičke i strip berze, koje je u Domu omladine Beograda organizovala Ustanova Gitarijada Zaječar, u okviru celodnevne promocije 49. Gitarijade.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Veče kineske muzike u hotelu “Jezero”. Dong Đinming virtuoz na erhu zasvirao Tamo daleko

Ist Media

“Gorki smeh” nikad slađi – sa književne večeri satiričnih kratkih formi

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X