(ZAJEČAR) 11. april, Omladinski centar: “John The Conqueror”

269 0

ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) U Omladinskom centru u Zaječaru u subotu 11, aprila biće održan koncert američkog bluz-rok sastava “John The Conqueror”.

 

John The Conqueror (Pierre Moore, Michael Gradnerd & Ryan Lynn)

 

Foto kedin.es

 

Američki blues rock sastav John The Conqueror formirala su dva momka, Pierre Moore i Michael Gardner, vrlo brzo pošto su se iz Oksforda u Misisipiju preselili u Filadelfiju u proleće 2011. Pierre je rođen i odrastao u Džeksonu, Misisipi gde je još kao pubertetlija počeo da svira gitaru. Kako kaže mnogim gitarskim trikovima naučio ga je izvesni beskućnik koji je spavao u pomoćnoj sobi lokalnog automehaničara u njegovom kraju grada. Pierre potom odlazi na koledž u Oksford gde svira u više bendova sa svojim rođakom (Michael Gardner). 2005. sele se u Atlantu i tamo formiraju punk/indie bend Slack Republic koji je u dve godine postojanja uspeo da svira Vans Warped Tour (2006.) i da se pojavi na saundtreku za „Afro-Punk“ dokumentarac.

 

Kao predgrupa nastupiće bend Los Pistoleros iz Zaječara. Početak koncerta je u 22 časa. Cena karte u pretprodaji je 200 dinara, a na dan koncerta ulaznice će se prodavati po 300 dinara.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X