Društvo

Prijavili ste problem: Psi lutalice u IV Mesnoj zajednici

Na adresu redakcije Ist media u rubrici prijavi problem stiglo je pitanje naše sugrađanke koja pita kome da se obrati u vezi problema koje ima sa komšijskim, ali i psima lutalicama u IV Mesnoj zajednici (između “Palestinskog naselja” i višespratnica). Kako navodi, komšije imaju dva psa koja čuvaju u stanu ali koji nemaju ogrlice, šetaju ih bez povodca, a dešava se da ulaze i na komšijske terase.

Lutalice često idu u čoporu, a uglavnom ih hrane pomenute komšije. Odgovore na njena pitanja potražili smo u borskoj komunalnoj inspekciji i zoo higijeni JKP 3.oktobar.

Aleksandar Gajić, menadžer zoo higijenske službe, rekao nam je da su psi koji se nalaze na borskim ulicama čipovani, vakcinisani i sterilisani, i da se prati njihovo kretanje i ponašanje.

U slučaju da postanu agresivni, radnici zoo higijene takve pse ponovo dovode u prihvatilište. Ukoliko sugrađani primete promene mogu da prijave zoo službi na tel.030/ 432 224, rekao je Gajić.

Problem vlasničkih pasa koji se šetaju bez povodca ili bez zaštitne korpe treba prijaviti komunalnoj inspekciji u pisanoj formi.

Prijava treba da sadrži podatke podnosioca prijave, podatke o vlasniku psa, vreme i mesto kada je pas viđen bez povodca ili zaštine korpe, rečeno je redakciji Ist media u komunalnoj inspekciji.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Sa sednice Štaba za vanredne situacije. Deponija gori, a izvorišta presušuju

Miloš Marković

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X