Društvo

Prijavili ste problem: Psi lutalice u IV Mesnoj zajednici

Na adresu redakcije Ist media u rubrici prijavi problem stiglo je pitanje naše sugrađanke koja pita kome da se obrati u vezi problema koje ima sa komšijskim, ali i psima lutalicama u IV Mesnoj zajednici (između “Palestinskog naselja” i višespratnica). Kako navodi, komšije imaju dva psa koja čuvaju u stanu ali koji nemaju ogrlice, šetaju ih bez povodca, a dešava se da ulaze i na komšijske terase.

Lutalice često idu u čoporu, a uglavnom ih hrane pomenute komšije. Odgovore na njena pitanja potražili smo u borskoj komunalnoj inspekciji i zoo higijeni JKP 3.oktobar.

Aleksandar Gajić, menadžer zoo higijenske službe, rekao nam je da su psi koji se nalaze na borskim ulicama čipovani, vakcinisani i sterilisani, i da se prati njihovo kretanje i ponašanje.

U slučaju da postanu agresivni, radnici zoo higijene takve pse ponovo dovode u prihvatilište. Ukoliko sugrađani primete promene mogu da prijave zoo službi na tel.030/ 432 224, rekao je Gajić.

Problem vlasničkih pasa koji se šetaju bez povodca ili bez zaštitne korpe treba prijaviti komunalnoj inspekciji u pisanoj formi.

Prijava treba da sadrži podatke podnosioca prijave, podatke o vlasniku psa, vreme i mesto kada je pas viđen bez povodca ili zaštine korpe, rečeno je redakciji Ist media u komunalnoj inspekciji.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[AUDIO] Da li je navodna ideja o nuklearnom pogonu u Boru poslužila za nastavak “rata” SPS-a i SNS-a? Kinezi tvrde da im nuklearka ne pada na pamet

Ist Media

[VIDEO] Borski srednjoškolci poručuju: Nisi faca ako prekoračuješ brzinu!

Ist Media

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X