Prijave nezaposlenih za rad na računarima „Više obučenih – manje nezaposlenih“

383 0

Studentska alijansa Bor će, počev od utorka 3. juna pokrenuti projekat edukacije nezaposlenih, starosti od 20 – 45 godina pod nazivom „Više obučenih – manje nezaposlenih“.

 

kompProjekat je pomognut od strane Opštine Bor, i bavi se edukacijom „međugeneracije“ koja nije kroz školovanje imala dovoljno edukacije iz oblasti primene računara, a u želji da se ovom delu populacije daju veće šanse i konkurentnost pri nalaženju zaposlenja.

 

Prednost za učešće na obuci, koja je besplatna, imaju samohrane majke.

 

Obuka se sprovodi u tri oblasti: kancelarijska primena računara, mrežno okruženje i opšta primena računara. Uz svaku oblast polaznici dobijaju posebno pisani priručnik.

 

Predviđeno trajanje je 100 časova sa predviđenim testiranjem iz svih oblasti i to online sistemom, za šta se razvija posebna aplikacija.

 

Posebna pogodnost koja je predviđena za samohrane majke, kao osobe sa brojnim obavezama, je pohađanje obuke i testiranje preko Interneta.

 

Obuka će se izvesti u računarskoj učionici Tehničkog fakulteta u Boru koja je klimatizovana i poseduje sve uslove za optimalan rad.

 

Prijavljivanje za obuku možete obaviti telefonskim poyivom na broj 060/0493526 ili preko maila [email protected].

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X