DruštvoTema danaНекатегоризовано

Prijave nezaposlenih za rad na računarima „Više obučenih – manje nezaposlenih“

Studentska alijansa Bor će, počev od utorka 3. juna pokrenuti projekat edukacije nezaposlenih, starosti od 20 – 45 godina pod nazivom „Više obučenih – manje nezaposlenih“.

 

kompProjekat je pomognut od strane Opštine Bor, i bavi se edukacijom „međugeneracije“ koja nije kroz školovanje imala dovoljno edukacije iz oblasti primene računara, a u želji da se ovom delu populacije daju veće šanse i konkurentnost pri nalaženju zaposlenja.

 

Prednost za učešće na obuci, koja je besplatna, imaju samohrane majke.

 

Obuka se sprovodi u tri oblasti: kancelarijska primena računara, mrežno okruženje i opšta primena računara. Uz svaku oblast polaznici dobijaju posebno pisani priručnik.

 

Predviđeno trajanje je 100 časova sa predviđenim testiranjem iz svih oblasti i to online sistemom, za šta se razvija posebna aplikacija.

 

Posebna pogodnost koja je predviđena za samohrane majke, kao osobe sa brojnim obavezama, je pohađanje obuke i testiranje preko Interneta.

 

Obuka će se izvesti u računarskoj učionici Tehničkog fakulteta u Boru koja je klimatizovana i poseduje sve uslove za optimalan rad.

 

Prijavljivanje za obuku možete obaviti telefonskim poyivom na broj 060/0493526 ili preko maila its@tf.bor.ac.rs.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

U toku radovi na zameni toplotnih podstanica

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X