KulturaNaslovi.netTema dana

Pogledajte trejler indijskog filma “Vivegam” koji je sniman i u okolini Bora

BOR, (IST Media) Indijska filmska prodkucija je u saradnji sa srpskom produkcijskom firmom  „Clokwork Film Production“ iz Beograda nedavno nadomak zlotskih pećina završila snimanje firma “Vivegam”, a poslednja klapa pala je u kontrolnoj sobi stare topionice RTB-a or, u popularnom „Hjustonu”.

 

 

Film je sniman u Boru i okolini u dva navrata.

 

U maju je stotinak filmskih radnika iz Indije, Srbije i Bugarske radilo osam dana na scenama u Zlotskoj pećini, a krajem juna se njih sedamdesetak na pet dana vratilo u Bor da završi snimanje. U oba slučaja bili su smešteni u hotelu „Jezero”, koji je vlasništvo RTB Bor, na Borskom jezeru, gde su se i hranili, što je hotelu donelo prihod od oko tri miliona dinara, pa im je RTB besplatno ustupio željene lokacije za snimanje u krugu kompanije.

 

Glavnog junaka tumači zvezda indijske kinematografije Adžit Kumar, pa produkcija tvrdi da je film predodređen da bude uspešan. U prilog tome govori podatak da se već zna da će tokom prvog vikenda prikazivanja u Indiji (od 10. avgusta) film videti 12 miliona ljudi.

 

Pogledajte trejler koji je za samo dva meseca pregledan 17 miliona puta.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

On je legenda. Došao na Borsko jezero da slika a mašta o skulpturi

Ist Media

Od četvrtka 18. jula počinje prodaja ulaznica za 30. Nišville festival

Ist Media

Sanirana četiri kilometra puta od Donje Bele Reke do fabrike kreča Zagrađe. Od Ziđina 200 tona rizle

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X