Pogledajte trejler indijskog filma “Vivegam” koji je sniman i u okolini Bora

636 0

BOR, (IST Media) Indijska filmska prodkucija je u saradnji sa srpskom produkcijskom firmom  „Clokwork Film Production“ iz Beograda nedavno nadomak zlotskih pećina završila snimanje firma “Vivegam”, a poslednja klapa pala je u kontrolnoj sobi stare topionice RTB-a or, u popularnom „Hjustonu”.

 

 

Film je sniman u Boru i okolini u dva navrata.

 

U maju je stotinak filmskih radnika iz Indije, Srbije i Bugarske radilo osam dana na scenama u Zlotskoj pećini, a krajem juna se njih sedamdesetak na pet dana vratilo u Bor da završi snimanje. U oba slučaja bili su smešteni u hotelu „Jezero”, koji je vlasništvo RTB Bor, na Borskom jezeru, gde su se i hranili, što je hotelu donelo prihod od oko tri miliona dinara, pa im je RTB besplatno ustupio željene lokacije za snimanje u krugu kompanije.

 

Glavnog junaka tumači zvezda indijske kinematografije Adžit Kumar, pa produkcija tvrdi da je film predodređen da bude uspešan. U prilog tome govori podatak da se već zna da će tokom prvog vikenda prikazivanja u Indiji (od 10. avgusta) film videti 12 miliona ljudi.

 

Pogledajte trejler koji je za samo dva meseca pregledan 17 miliona puta.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X