Osvetlili obraz Srbiji. Borskim policajcima stiglo priznanje filmske produkcije

595 0

BOR, (IST Media) Policijskoj upravi u Boru danas je dostavljena zahvalnica produkcijske kuće „Clokwork Film Production“, nakon što su dvojica borskih policajaca  Vladica Marinkov i Zoran Pantelić  otkrili lopove koji su ukrali laptop sa materijalom neophodnim za završetak snimanja indijskog filmskog blokbastera “Vivegam”.

 

Položili: Marinkov i Pantelić

 

Kako su čelnici ove produkcijske kuće naveli, zbog važnih dokumenata koja su se nalazila u rancu direktora scenografije sa opremom velike vrednosti incident je mogao da ozbiljno ugrozi tok snimanja.

 

 

Priznanje

„Izuzetnom reakcijom i velikom profesionalnošću PU Bor i vaših kolega nestala oprema je vraćena u veoma kratkom vremenskom roku. Cela akcija služi na čast Ministarstvu unutrašnjih poslova, Policijskoj upravi Bor, ali i celoj Srbiji. Film je uspešno realizovan i biće premijerno prikazan u avgustu ove godine u Indiji. Iskustva naših gostiju iz Indije su više nego pozitivna, tako da ste Vi i Vaše kolege zahvaljujući svojoj operativnosti i uloženom trudu doprineli stvaranju pozitivne slike o Srbiji kakvu i zaslužuje“, navedeno je u zahvalnici produkcijske kuće.

 

Podsećamo da su borski policajci intenzivnim operativnim radom pronašli ranac sa opremom i dokumentima koji je ukraden tokom snimanja scene ispred Lazareve pećine.

 

Oprema vredna oko 200 hiljada dinara nestala je u nedelju 25. juna, dok je više desetina radoznalih meštana posmatralo snimanje filma.

 

Odmah po prijavi krađe dežurnoj službi, Marinkov i Pantelić su izašli na mesto događaja i započeli potragu.

 

„Naš operativni rad je u kratkom vremenskom roku urodio plodom. Pronašli smo dvojicu kradljivaca, koji su uzeli ranac ni ne znajući šta se nalazi u njemu“, kaže policajac Pantelić.

 

Pravdi su privedeni tridesetjednogodišnji i sedamnaestogodišnji muškarci iz okoline Bora, o čemu smo pisali OVDE.

 

„Iako smo samo radili svoj posao, dočekali su nas aplauzom“, rekao je policajac Pantelić.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X