HronikaНекатегоризовано

Osumnjičeni za zločin u Vratarnici priznao još jedno ubistvo. Izigrao poligraf?

ZAJEČAR, (IST Media) Vladislav R. (28), koji je u subotu uveče silovao pa ubio trogodišnju devojčicu Anđelinu Stefanović, nedavno je u Beogradu bio na poligrafu jer je doveden u vezu sa nestankom izvesne Dragane iz tog sela, kojoj se krajem juna izgubio svaki trag.

 

Tada je, saznaje IST Media, izigrao poligraf, nakon čega je pušten na slobodu. Prema saznanjima, on je juče tokom saslušanja priznao da je ubio i Draganu, čije prezime nismo uspeli da saznamo.

 

Podsećamo, trogodišnja Anđelina je sinoć odvedena sa proslave krštenja bratanca Vladislava R. (28), čoveka koji je kasnije na saslušanju priznao zločin.

 

kuca odakle je nestala

Kuća iz koje je odvedena Anđelina

 

Kako je navela policija, majka je nestanak ćerkice prijavila oko 21.30, nakon čega je krenula dramatična potraga svih koji su bili na slavlju.

 

Gosti na proslavi su izrazili sumnju da ju je odveo Vladislav, koji je i sam otišao sa tog događaja. Nakon sat vremena osumnjičeni je pronađen i tokom saslušanja priznao da je počinio zločin.

 

Direktor policije Vladimir Rebić, rekao je novinarma da je osumnjičeni policiju odveo do mesta gde je pronađeno telo devojčice, u šumi, na oko 600 metara od kuće u kojoj je organizovana proslava.

 

„On je saslušan u prisustvu policijskih službenika i tužioca, pred kojima je priznao ovaj težak zločin“, kažu u policiji. Njemu je nakon saslušanja određena mera zadržavanja do 48 časova.

 


majka danijela

Majka Danijela: On se često igrao sa mojim detetom

 

Dramatična potraga za devojčicom trajala je nekoliko sati. U potragu za njom su krenuli gosti sa proslave, ali i nekoliko meštana Vratarnice.

 

Jedan od njih, koji je sa drugarima sedeo ispred seoske prodavnice, rekao je za IST Media da je video potragu za devojčicom i Vladislavom, koji se oko 23 sata pojavio od nekuda na ulazu u selo i da mu je odelo bilo mokro.

 

„Išao je prema nama nonšalantno, kao da se ništa nije dogodilo. Pritiskao sam ga da prizna gde je bio, ali je najsmirenije odgovarao kako je otišao do kuće da se okupa. Pokušali smo da ga uhvatimo u laži, ali ničim nije ukazivao da je ubio malu Anđelu“, rekao je ovaj mladić.

 

Da nešto ipak nije u redu, zaključili su pošto je na žici u njegovom dvorištu bila okačena garderoba koju je kupio dan ranije.

 

„S obzirom da je bio mokar, sve vreme smo mislili da je zapravo pokušao da je prokrijumčari preko bugarske granice koja je u blizini preko Timoka, ali nismo slutili da je bio spreman na gnusan zločin“, kazao nam je ovaj mladić.

 

U porodičnoj kući Stefanovića, danas vladaju muk i neverica. Majka Danijela očajna, pamti da se njena ćerkica često igrala sa Vladislavom, pa je zato kobne noći bezbrižno i pošla sa njim.

 

 

Radio kao kasapin i sekao drva
„Vladislav Rajković je povremeno pomagao svom ocu kasapinu, ali je išao i u seču šume. Saznali smo da su ga u više navrata hvatali u krađi ogrevnog drva i testera. Nije bio agresivan ni sklon tuči, što nam govori da je očigledno bio psihički poremećen“, zaključio je sagovornik IST Media.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Vikend rezultati kontrole saobraćaja – alkohol, psihoaktivne supstance i otpor testiranju

Ist Media

Umrla majka osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Ist Media

Uhapšen muškarac zbog napada na policajce

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X