Hronika

Oglasila se Boranka koju su izujedali psi

Foto: Facebook

Boranka Tamara Novaković, koju su sinoć napali psi i izujedali je po licu, oglasila se na svom Facebook profilu gde je opisala dramu koju je dozivela.

Oko 18 sati čula sam lavež mojih pasa u dvorištu. Moj suprug je bio napolju te sam ga na vratima odmah upitala zašto naši psi toliko laju. Dobila sam odgovor da je neko na stadionu preko puta naše kuće pustio staforde ili pitbulove, šta li su već sa povodca i da su se naši zato uznemirili.

Znajući da se otprilike u to vreme deca iz komšiluka kreću svojim kućama, i znajući da komšije prošetaju i svoje pse u to vreme, da u to vreme izadje sva omladina iz komšiluka stadion, krenula sam da ih zamolim da vežu svoje pse kako ne bi došlo do nekog incidenta.

Kako sam volonter društva za zaštitu životinja, a vodjena nedavnim dogadjajem sa stafordima koji su u bolničkoj ulici rastrgli Belku, uključila sam telefon odmah na snimanje, tako je snimak i nastao…

Ni reč nisam izustila, psi su već krenuli na mene, oborili me na zemlju i krenuli da kidišu i ujedaju me po glavi na kojoj imam ujedne rane od kojih su dve morale da se ušiju, jedna na temenu i druga na arkadi.

Na svu sreću moja majka je izašla iz kuće i čula moje povike upomoć, i dotrčala je zajedno sa mojim mužem.

Vlasnici su uspeli nekako da savladaju pse i otrgnu ih od mene, kako mi je posle mama rekla, jer se tog dela i ne sećam najbolje… Ja sam uspela da pozovem policiju.

Dotična vlasnica me je svo vreme molila da policiju ne zovem i meni u krvavo lice nabijala telefon sa slikama kako psi spavaju sa decom u krevetu.

Drugi vlasnik rešio da krene na moga muža.

Nakon što su shvatili da će policija uskoro doći počeli su da beže, ali je policija na svu sreću bila brža od njih.

Ovom prilikom se svim policajcima koji su večeras bili na uvidjaju od srca zahvaljujem za podršku i strpljenje koje su imali, za sve reči utehe koje su mi pružili jer sam u njih gledala kao u Boga i jedinu nadu da se ovo više neće nikom ponoviti, napisala je Tamara.

Zbog ovog incidenta, policija u Boru je uhapsila dve osobeuhapsila dve osobe.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Ubijen osumnjičen za dvostruko ubistvo kod Majdanpeka

Ist Media

Dvoje mrtvih i jedan ranjen u pucnjavi u selu kod Majdanpeka. Traje potraga za osumnjičenim

Ist Media

Ubistvo kod Majdanpeka? Policija ćuti, tabloidi spekulišu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X