Odbornik NS Dragan Marković: Bor je prezadužen grad

226 0

 

Gradski odbor Narodne stranke u Boru održao je konferenciju za novinare na kojoj je  izneo zamerke na predloge koji bi trebalo da budu usvojeni na sutrašnjoj sednici Gradske skupštine.

Ova vlast  priča da će budžet iz godine u godinu biti sve veći, da će razvoj Bora ići kontinuirano i da će građani biti na dobitku. Od toga nema ništa, a to se vidi iz odluke o završnom računu budžeta. Budžet za 2021. godinu pokazuje da nema rasta, samim tim nema ni projekata koji će se raditi, osim naznaka o javno privatnom partnerstvu, i grad Bor će u narednim godinama biti veoma zadužen grad, ocenio je Dragan Marković, predsednik GO NS u Boru i odbornik u Skupštini grada.

On je dodao da za sve loše rezultate gradska vlast nalazi krivca u gradskom pravobranicu, Bosi Janaćković, koju će na sednici razrešiti, a koja nikada nije konsultovana ni za jedan Ugovor koji je potpisivan.

Najavljeno javno privatno partnerstvo u oblasti javnog prevoza još jedna je važna tema, zbog Ugovora vrednog više od tri milijarde dinara, čulo se na konferenciji za novinare.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X