Politika

Odbornik NS Dragan Marković: Bor je prezadužen grad

 

Gradski odbor Narodne stranke u Boru održao je konferenciju za novinare na kojoj je  izneo zamerke na predloge koji bi trebalo da budu usvojeni na sutrašnjoj sednici Gradske skupštine.

Ova vlast  priča da će budžet iz godine u godinu biti sve veći, da će razvoj Bora ići kontinuirano i da će građani biti na dobitku. Od toga nema ništa, a to se vidi iz odluke o završnom računu budžeta. Budžet za 2021. godinu pokazuje da nema rasta, samim tim nema ni projekata koji će se raditi, osim naznaka o javno privatnom partnerstvu, i grad Bor će u narednim godinama biti veoma zadužen grad, ocenio je Dragan Marković, predsednik GO NS u Boru i odbornik u Skupštini grada.

On je dodao da za sve loše rezultate gradska vlast nalazi krivca u gradskom pravobranicu, Bosi Janaćković, koju će na sednici razrešiti, a koja nikada nije konsultovana ni za jedan Ugovor koji je potpisivan.

Najavljeno javno privatno partnerstvo u oblasti javnog prevoza još jedna je važna tema, zbog Ugovora vrednog više od tri milijarde dinara, čulo se na konferenciji za novinare.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X