Od Zaječarskog piva uspešnim klubovima 4,2 miliona dinara

492 0

Zaječarsko pivo doniralo je 4.266.000 dinara, koji su u saradnji sa Olimpijskim komitetom i  uz veliku pomoć građana Srbije, prikupljeni u akciji „Od Zaječara do Rija cela zemlja navija”.

 

Sredstva su obezbeđena izdvajanjem 1 dinara od svake prodate limenke iz ograničene serije Zaječarskog piva, a namenjena su razvoju klubova čiji su sportisti pokazali najbolje rezultate.

 

zajecarsko_olimpijski_komitet-2

 

Sredstva su dodeljena najperspektivnijim sportskim klubovima koji su zadovoljili kriterijume a među kojima su: tekvondo klub „Galeb” iz Beograda, atletski klub „Vojvodina” iz Novog Sada i rvački klub „Spartak” iz Subotice.

 

Događaju, koji je upriličen tim povodom, prisustvovali su naši sportisti i osvajači olimpijskih medalja tekvondoke Milica Mandić i Tijana Bogdanović i rvač Davor Štefanek.

 

zajecarsko_olimpijski_komitet-1

 

„Ponosni smo na rezultate naših sportista i zbog toga želimo da podignemo svest o važnosti razvoja srpskog sporta i da našim budućim šampionim obezbedimo bolje uslove za treniranje. U toj nameri pomogli su nam građani Srbije, naši verni potrošači, koji su se uključili u akciju. Zahvaljujemo svima koji su pomogli da zajedno prikupimo skoro 4.3 miliona dinara i time podržimo naše najperspektivnije sportiste. Ova akcija i donacija predstavljaju krunu odlične saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, koja će se nastaviti, na obostrano zadovoljstvo, izjavila je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije Heineken Srbija.

 

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki zahvalio je Zaječarskom pivu na uspešno sprovedenoj akciji, a potom i građanima koji su svojim učešćem u njoj, pružili podršku našim sportistima i podržali promociju olimpijskih vrednosti i olimpijskog duha u Srbiji.

 

„Zaječarsko pivo već 8 godina podržava Olimpijski komitet i olimpijski tim Srbije, i mogu da kažem da su u ovom periodu naše dve kuće prevazišle partnerski odnos, kao i da izrazim veliko zadovoljstvo zbog činjenice da će se naša saradnja nastaviti i u narednom Olimpijskom ciklusu”, rekao je Višacki.

 

Nastavljajući dugogodišnju saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, Zaječarsko pivo podržavaće naše olimpijce i u Tokiju, 2020. godine.

 

PR objava

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

 1. Dr Milanče MITOVSKI |

  Povodom donacija uspešnim klubovima od strane Zaječarske pivare, poklanjam joj sledeću pesmu:

  PIVCE MOJE, ZAJEČARSKO A NAŠE!

  Pivce moje,
  vitаminа puno
  i dаje snаgu,
  nisаm ni duno,
  nаljutio sаm drаgu.

  Gde je ono pivce?
  Nemаš brige,
  ono utiče nа živce,
  mаni se krigle.

  Koristi flаšu,
  nije mаlа,
  zа sаvest nаšu,
  moždа je šаlа.

  Popiti pivce,
  ne znаči dа,
  smiriš živce,
  to je prirodа.

  Pivce hlаdno,
  pričinjаvа se
  zаistа slаdno,
  njemu nаvići se
  biće ondа sklаdno.

  U njemu su
  B –vitаmini,
  oni se gužvаju
  u prаksi i istini.

  Mаni se,
  pivce,
  dokаzаno je,
  nije zа živce,
  al’ ne mogu
  moj brale.

  Pivce moje,
  Zaječarsko, a naše!
  Bor, 15. 09. 2015.

  Dr Milanče Mitovski, Bor

  Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X