Napadnuti zdravstveni radnici u Boru. Traže zaštitu policije

122 0
bolnica bor 3

BOR – Direktor Opšte bolnice u Boru dr Goran Joksimović, zamolio je danas policiju da obezbedi zdravstvene radnike u toj ustanovi jer je od strane pojedinih pacijenata bilo napada na njih.

On je na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije rekao da je bilo napada na zdravstvene radnike i uglavnom su to radili pojedinci koji se ne pridržavaju mera, ali nije želeo da iznosi detalje.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je oštro reagovao povodom poziva pojedinih Borana putem društvenih mreža da se maske ne nose.

Ne može niko u ovom trenutku, kada imamo 208 zaraženih, da obavlja ličnu ili političku promociju putem društvenih mreža, rekao je Milikić.

On je kazao da zahteva od komunalne inspekcije i policije da u narednom periodu obrate pažnju na takve pozive, jer je to „direktno kršenje mera i pozivanje na nepoštovanje zakona, što može da ima za posledicu potencijalno izlaganje riziku oboljevanja“.

Na Fejsbuk stranici otvorena je grupa BOR BEZ MASKI i do sada je organizovano nekoliko protesta na kojima se skupilo desetak nezadovoljnih Borana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X