Politika

Najavljeni izbori za 17. decembar. Gradonačelnici podnose ostavke, ali gradonačelnik Bora odbija da odgovori da li će i on

Milikic 2

 

Nezvanično se saznaje da će parlamentarni i lokalni izbori biti održani 17. decembra, čeka se ostavka Ane Brnabić i Vlade Srbije, u mnogim gradovima ostavke podnose čelnici gradova i opština, ali je gadonačelnik Bora, uoči sutrašnje sednice Skupštine grada, odbio za Ist media da se izjasni da li će i on dati ostavku.

On je u sms prepisci rekao da je “nepristojno postavljati lična pitanja i komentarisati lične odluke”.

Na sednici Vlade održanoj danas, premijerka Ana Brnabić tražila je od ministara i državnih sekretara da sve uredbe i propisi koje su u proceduri budu usvojeni do polovine oktobra, zato što će parlamentarni izbori biti održani 17. decembra, saznaje N1.

Kako pišu srpski mediji, ostavku je potom podneo gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, kao i gradonačelnica opštine Trstenik Milena Turk. To su navodno učinili i gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, predsednik opštine Kučevo Ivan Rajič i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Dugogodišnji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović takođe je danas ostavku na tu funkciju, nezvanično saznaje agenciju Beta.

Na sutrašnjoj Skupštini Grada Bora, očekuje se rebalans budžeta koji se približio iznosu od osam milijardi dinara.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X