Na drugom kilometru MODERNA AMBULANTA za 4.000 pacijenata

517 0

BOR, U nekadašnjem objektu Apotekarske ustanove „Bor“ na drugom kilometru, danas je otvorena najmodernija ambulanta u opštini, u kojoj će zdravstvene usluge moći da potraži više od 4.000 pacijenata.

Samim tim, zadovoljna je zamenica direktora Doma zdravlja dr Slađana Jovanović, koja naglašava da je novootvorena ambulanta plod dobre saradnje te zdravstvene ustanove sa lokalnom samoupravom.

„Nove prostorije zadovoljavaju apsolutno sve medicinske propise ali je najbitnija činjenica što će se njenim pokretanjem rasteretiti gužve u Domu zdravlja“, rekla je doktorka Jovanović.

Za uređenje prostorija iz lokalnog budžeta je izdvojeno oko 300.000 dinara i ona ima sve potrebne uslove za rad, od čekaonice, preko prijemnog odeljenja, doktorske i lekarske sobe, kao i odvojeno odeljenje za hitne intervencije.

Maloj svečanosti prisustvovali su predstavnici vlasti SNS  i SPS, koji su istakli da će i u narednom periodu izlaziti u susret građanima kada je reč o poboljšanju zdravstvenih usluga i u gradu i u selima.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X